Luni-Vineri 9-16

Aragaz Amica, 6118IE2.376HTaDp Xx, electric, inductie, 60 cm, 77L, Inox/Negru

ID Produs: 203066

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

3.742,14 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +299,37 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +523,90 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 152.5 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aragaz Amica, 6118IE2.376HTaDp Xx, electric, inductie, 60 cm, 77L, Inox/Negru de la AMICA

Cu siguranta, tu sau cei dragi te-ai ars macar o data, atingand accidental paharul fierbinte al cuptorului. Cu o bucatarie Amica acasa, astfel de situatii nu vor aparea. Usile cuptorului sunt echipate cu 3 geamuri, care impiedica incalzirea excesiva a geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

 

Preincalzire in 4 minute.

Te grabesti si nu ai timp suficient pentru toate? Aceasta functie permite cuptorului sa se incalzeasca foarte rapid la temperatura selectata. Porneste incalzitoarele cu convectie si incalzitorul inferior sau gratarul si ventilatorul intariti, folosind astfel intreaga putere a cuptorului pentru a incalzi camera rapid. Puteti porni cuptorul cu un moment inainte de a incepe sa coaceti si fiti siguri ca veti fi la timp cu totul!

 

Gatit adevarat ventilator

Functia de convectie este de a pune in miscare aerul cald, datorita caruia temperatura este uniforma in fiecare parte a cuptorului. Acest lucru se realizeaza prin utilizarea unui incalzitor superior si inferior sau a unui incalzitor inel. Fiecare bucatarie cu aer cald este echipata cu un ventilator care distribuie uniform aerul in jurul cavitatii cuptorului.

 

Sistemul Amica BakingPro ®

Coacerea perfecta nu este doar o chestiune de pricepere, ci mai presus de toate o chestiune de a avea cuptorul potrivit. Noul design al camerei garanteaza o distributie perfecta si uniforma a caldurii si o temperatura stabila in tot cuptorul. Datorita acestui lucru, puteti pregati un lot mare de produse de copt, asigurandu-va ca acestea vor fi rumenite si coapte uniform. Camera este, de asemenea, mai mare si are mai multe niveluri de coacere - acum puteti coace cele cateva fripturi proverbiale cu o singura piatra! Foile sunt si ele mai mari, iar noua protectie a ventilatorului accelereaza incalzirea. Cu BakingPro System ® poti coace mai mult, mai rapid, mai bine si mai convenabil - iar treburile tale de zi cu zi vor deveni o placere!

 

PowerBooster

Se gateste si se prajeste mult mai rapid decat inainte - doar puneti tigaia pe campul selectat, setati parametrii si activati functia PowerBooster atingand senzorul dedicat. Preparatele tale vor fi gata mult mai repede! Si mai putina gatit inseamna mai multi nutrienti in feluri de mancare.

 

Ghiduri telescopice

Poate fi dificil si periculos sa scoti sau sa pui o tigaie grea intr-un cuptor incins... Nu daca ai un aragaz Amica al carui cuptor este echipat cu ghidaje telescopice stabile. Acestea garanteaza libertatea de utilizare si sporesc semnificativ siguranta. Iar datorita reglajului vertical, ele iti permit si ajustarea interiorului cuptorului la diverse nevoi.

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip plita Inductie
Alimentare plita Electric
Alimentare cuptor Electric
Culoare Negru Argintiu

DIMENSIUNI

Latime 60 cm
  • Plita
    • Alimentare plita
      Electric
    • Numar arzatoare
      4
    • Aprindere electrica arzatoare
      ELECTRICA
  • Cuptor
    • Alimentare cuptor
      Electric
    • Aprindere electrica cuptor
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.