Luni-Vineri 9-16

Decor luminos, neon, Good Vibes, 23.8 x 12.2 cm, Roz

ID Produs: 227842


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

149,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Decor luminos, neon, Good Vibes, 23.8 x 12.2 cm, Roz de la OEM

✔️Iluminează-ți casa: semnele LED cu neon pentru decorarea pereților dormitorului sunt luminoase. Energizează starea de spirit, îmbunătățește vibrația și electrizează un spațiu cu strălucirea sa caldă și îmbietoare. Aduceți distracția și entuziasmul luminii de neon cu arta 3D va crește atmosfera dormitorului și a sufrageriei dvs. Adăugați romantic pentru omul peșteră, bar de bere, pub, restaurant, sală de jocuri recreative. Un decor ideal care atrage ochiul pentru decorul estetic al camerei tale face viața simplă mai colorată și interesantă. Ideal pentru cadouri pentru fete!


✔️Ușor de utilizat: două găuri pre-găurite pe placa din spate transparentă de înaltă calitate pentru agățarea ușoară (cârlig lipicios nu este inclus). Tabloul puternic poate fi sprijinit de perete, să stea pe masă ca o lumină de noapte. Semnele noastre cu neon sunt alimentate de un cablu USB sigur (adaptorul de alimentare nu este inclus) care se poate conecta la priză, PC sau încărcător de alimentare mobil, permiteți-l să fie folosit oriunde doriți. Linia de alimentare are 70 inchi și pornește făcând clic pe comutator .


✔️Aplicație: semn neon rafinat pentru decorațiuni pentru casă, dormitor, sufragerie, balcon, fereastră de balcon, cameră pentru copii, restaurant, verandă, foișor, raft, hotel, decoruri pub. Cadou personalizat pentru ziua de nastere, inaugurarea casei, ziua indragostitilor, aniversarea de Craciun, pentru familii, indragostiti, prieteni, colegi. Semnele cu neon sunt utilizate pe scară largă în nunți, petreceri de burlac, banchet de mireasă, propuneri, ziua de naștere, spectacole sau orice petrecere și alte ocazii de sărbătoare ca fundal, prop foto.


✔️Materiale de siguranță și mediu: Această lumină de neon este realizată din placa inferioară AS și tub de neon moale, indestructibil, destul de robustă, nu slabă. Nu prea grea, dar robustă. În comparație cu luminile tradiționale de neon din sticlă, este mai sigur, ecologic, economisește energie, fără zgomot, fără căldură, ușor de utilizat în diferite scene. Fără risc de spargere a sticlei sau scurgeri de materiale periculoase.

Alimentare: USB

Reglare intensitate: Da

Material: Acrylic

Montaj pe perete: Da (include suport)

 

This USB powered good vibes light is plug and play design, compatible with power bank / phone charger / computer and other USB socket. There is two hole behind the neon, easy for you to neon lights hang on wall, shelf, bedroom.
 
Exquisite neon sign for hotel, restaurant, pub, home decorations. Personalized gift for birthday, housewarming, Valentine's Day, Christmas anniversary, a holiday to families, lovers, friends, colleagues. Neon signs are widely used in weddings, bachelorette parties, and other celebration occasions. An ideal eye-catching to your aesthetic room decor appropriate for all kinds of parties, making your simple life more colorful and interesting.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.