Luni-Vineri 9-16

Lampa de veghe Xiaomi Mi, 2 EU, modul LED, 9 W, Wi-Fi, alb

ID Produs: 220723


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

218,49 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Lampa de veghe Xiaomi Mi, 2 EU, modul LED, 9 W, Wi-Fi, alb de la Xiaomi

O experienta de iluminare perfecta

Cu o luminozitate de pana la 400 de lumeni, lampa poate ilumina perfect un dormitor tipic. La cea mai scazuta intensitate - doar 2 lumeni - ofera iluminare nocturna care te linisteste si te linisteste pana la somn.

Tehnologia „Light Mixing”.

Lampa de ultima generatie este combinata cu tehnologia de amestecare a luminii pe doua niveluri pentru a oferi lumina multicolora care „radiaza” uniform si creeaza atmosfera perfecta pe timp de noapte.

"La distanta!"

Folosind aplicatia Mi Home, puteti activa controlul de la distanta si conexiunea la domiciliu inteligent. Conectarea la aplicatia Mi Home este usoara si eficienta.

"Control vocal"

Lampa accepta control vocal, permitandu-va sa o porniti sau sa o opriti fara sa va ridicati din... pat. Iar daca vrei, poti prin Amazon Alexa sau Google Assistant sau printr-un dispozitiv care accepta Apple HomeKit, poti chiar sa controlezi luminozitatea, culoarea sau temperatura culorii folosind doar vocea.

„Atmosfera perfecta, tot timpul”

Bucurati-va de lumina moale in timp ce va „lasi sa pleci” in cuvintele cartii tale preferate. Utilizati butoanele tactile pentru a crea o atmosfera intima, confortabila, care va va relaxa. Puteti alege culoarea, temperatura culorii de la 1700K la 6500K, intensitatea luminozitatii sau alegeti un model de iluminare care se repeta.

„Comenzi tactile intuitive”

Datorita glisorului cu senzor, controlul lampii este foarte usor. Atingeti oriunde pe glisor pentru a aprinde sau stinge lampa sau pentru a schimba iluminarea cu o simpla atingere. Apasati lung pentru a schimba modul de iluminare sau glisati degetul pentru a creste sau a reduce volumul.

Tip alimentare La retea

DIMENSIUNI

Inaltime 15.2 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.