Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical si mop portabil Concept 3 in 1 VP4201, 90W, 2200mAh, 18.5V, Autonomie 40 min MAX, Capacitate Recipient praf 600ml, Rezervor mop 150 ml, Iluminare led, Gri/Negru

ID Produs: 205179

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

599,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +60,00 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +90,00 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 24.45 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator vertical si mop portabil Concept 3 in 1 VP4201, 90W, 2200mAh, 18.5V, Autonomie 40 min MAX, Capacitate Recipient praf 600ml, Rezervor mop 150 ml, Iluminare led, Gri/Negru de la Concept

  • 3 in 1;
  • Autonomie de 40 de minute;
  • Perie turbo motorizata;

 

Va va scapa de virusi si bacterii

Vrei sa te simti cu adevarat in siguranta acasa? VP4201 este un alt dintr-o serie de ajutoare care va ajuta sa luptati impotriva virusilor si bacteriilor. Pur si simplu adaugati un dezinfectant adecvat in rezervorul de apa si puteti sterge. Podelele dvs. vor fi perfect curate si dezinfectate.

 

3 in 1

Aspiratorul fara fir VP4201 va va ajuta la curatarea eficienta a intregii gospodarii. Acest aspirator, aspirator de mana si mop intr-unul aspira confortabil covoarele si, in acelasi timp, aspira si sterge toate podelele dure pe care le ai in gospodarie. Toate acestea fara a elimina praf, care va fi apreciata in special de familiile cu copii mici si de alergici.

 

 

Mop

Curatenia nu a fost niciodata mai usoara. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti rezervorul de 150 ml cu apa, sa puneti o laveta pentru mop si sa o atasati la aspirator printr-o miscare simpla. Umeziti mopul apasand usor butonul de pe rezervor si puteti incepe sa stergeti si sa aspirati in acelasi timp.

 

 

Rezistenta lunga si putere de aspiratie constanta

Aspiratorul VP4201 este echipat cu o baterie Li-Ion de inalta calitate cu o capacitate de 2200 mAh, care ofera aspirarea confortabila fara cablu. Dureaza pana la 40 de minute la o singura incarcare, astfel incat aveti suficient timp pentru a curata intreaga gospodarie. Aspiratorul VP4201 functioneaza pe principiul aspirarii ciclonice, astfel incat praful si murdaria sa fie descarcate direct intr-un recipient de colectare de 600 ml. Principalul avantaj al aspirarii ciclonice este puterea constanta de aspiratie si absenta sacilor.

 

 

Perie turbo motorizata si perii laterale de praf

Aspiratorul este echipat cu o perie turbo motorizata care curata perfect toate tipurile de covoare. Acesta va fi apreciat mai ales de familiile cu animale de companie si copii mici. Intretinerea periei turbo este foarte simpla, trebuie doar sa o dezasamblati, sa o curatati si sa o reasamblati. Duza aspiratorului este echipata cu doua perii laterale de praf pentru a realiza o curatare eficienta de-a lungul peretilor si in colturile camerelor.

 

Intretinere usoara

Intretinerea aspiratorului este foarte rapida si usoara. Cand recipientul pentru murdarie este plin, apasati butonul de eliberare din partea superioara a aspiratorului, eliberati recipientul, scoateti filtrul si goliti murdaria. Puneti recipientul golit inapoi in aspirator.

 

 

Nimic nu-i va scapa

Vrei sa fii ordonat in fiecare colt al casei tale? Datorita celor 3 lumini LED cu care este montat aspiratorul VP4201, nu veti rata nimic. Acesta va lumina perfect chiar si cele mai intunecate locuri din casa ta, asa ca o vei avea intotdeauna perfect curata.

 

Aspirarea manuala

Aspiratorul VP4201 este un ajutor cu adevarat versatil. Are o unitate detasabila pentru aspirarea manuala, pe care o veti aprecia in special atunci cand aspirati firimiturile de pe masa, blatul de bucatarie, tastatura sau portbagajul masinii. Datorita duzei cu fante 2-in-1, care se afla direct pe corpul aspiratorului, puteti aspira chiar si in locurile greu accesibile.

 

Ocupa foarte putin spatiu

Aspiratorul este incarcat cu ajutorul unui adaptor si incarcarea completa dureaza doar 4-5 ore. Datorita manerului pliant, ocupa si un spatiu minim.

Caracteristici tehnice Tip aspirator Vertical
Tip alimentare Acumulator
Tip suprafata Multi-suprafete
Sistem aspirare Uscata Umeda
Autonomie (min) 40
Capacitate rezervor (l) 0.6 l
Tensiune de alimentare (V) 18.5
Putere (W) 90
Tehnologii Ciclonica
Functii Maner pliabil Filtru lavabil Rezervor apa detasabil Control pe maner Indicator recipient colector plin Indicator luminos acumulator Sistem luminare Co
Filtru evacuare HEPA
Diverse Accesorii Accesoriu pentru spatii inguste Perie cu turbina rotativa Accesoriu pentru lichide
Nivel zgomot (dB) 80
Culoare Negru / Gri
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Putere
      90 W
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.