Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical fara fir cu spalare Dyson V15s Detect Submarine, 660 W, 240 AW, autonomie 60 minute, galben-nichel

ID Produs: 226537


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

4.516,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +451,70 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +677,55 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 184.03 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator vertical fara fir cu spalare Dyson V15s Detect Submarine, 660 W, 240 AW, autonomie 60 minute, galben-nichel de la DYSON

 

Primul aspirator Dyson cu functie de spalare

 

Noua tehnologie Dyson a aspiratorului vertical fara fir V15s Detect Submarine permite acum si spalarea podelelor!

 

Capatul de curatare cu rola umeda elimina eficient si rapid lichidele varsate, resturile si petele dure de pe pardoseala, folosind doar apa curata

 

 

Spala podelele dure si curata in profunzime covoarele si tapiteria

 

Cu noul aspirator Dyson V15s Detect Submarine cu functie de curatare uscata si umeda poti inlatura murdaria de pe orice suprafata din locuinta. Capatul de curatare cu rola umeda elimina rapid lichidele varsate, resturile si petele dure de pe pardoseala, fara a lasa urme. 

 

 

Ideal pentru casele cu animale de companie

 

Animalele de companie lasa murdarie in urma lor, precum pete de noroi, de mancare sau apa varsata pe podea. Acum le poti curata usor cu rola umeda de pe suprafetele din gresie, piatra, lemn, ceramica, vinil, linoleum si parchet laminat.

 

Accesoriu anti-incurcare pentru aspirarea parului

 

Colecteaza rapid parul lung si parul de animale. Bara cu perie conica si tehnologie anti-incurcare Dyson indeparteaza parul si il transfera direct i

 

 

Accesoriu anti-incurcare pentru aspirarea parului

 

Colecteaza rapid parul lung si parul de animale. Bara cu perie conica si tehnologie anti-incurcare Dyson indeparteaza parul si il transfera direct in recipientul de colectare.

 

 

Usor de manevrat pentru a ajunge in spatiile greu accesibile

 

Capatul de curatare cu rola umeda este compact, pentru a te ajuta sa ajungi cu usurinta in spatiile inguste si cele de sub mobilier.

 

 

 

Sistem de curatare igienica Point & Shoot

 

Datorita sistemului inteligent de curatare “Point and Shoot,” continutul recipientului de colectare este golit printr-o singura miscare. Tot ce trebuie sa faci este sa impingi manerul rosu, iar capacul recipientului se va deschide, eliminand continutul.

 
 
 

 

 

 

 

Curatare uscata si umeda cu un singur aspirator

Foloseste capatul de curatare Fluffy Optic pentru a dezvalui si aspira praful, iar apoi schimba cu capatul cu rola umeda pentru a curata petele uscate si lichidele varsate de pe podelele dure.

 

Curata murdaria animalelor de companie

Prietenul tau patruped a lasat in urma pete de noroi, de mancare sau apa varsata pe jos? Capatul de curatare cu rola umeda le elimina rapid si eficient.

 

Adio murdarie in bucatarie

Aspiratorul V15s Detect Submarine este usor de manevrat printre obstacole, astfel ca il poti folosi atunci cand ai nevoie sa cureti mancarea sau bauturile ajunse pe podea.

     

 

Pana la 60 de minute de functionare

Acumulatorul ofera o durata de functionare de pana la 60 de minute, astfel incat sa ai suficient timp sa cureti intreaga casa dintr-o singura incarcare a bateriei.

 

Cureti eficient orice suprafata din locuinta

Noul aspirator fara fir de la Dyson vine cu 6 accesorii de curatare pentru ca tu sa poti curata orice suprafata din locuinta ta, de la podele si covoare, pana la locurile greu accesibile.

 

Masoara particulele microscopice de praf

Un senzor piezo masoara si numara particulele de praf in mod continuu, marind automat puterea de aspirare atunci cand este necesar.

     

 

Dezvaluie de doua ori mai mult praf

Capatul de curatare Fluffy Optic™ dezvaluie particulele microscopice de praf invizibile pe podelele dure. Fasciculul de lumina ajunge pana la 300 mm3, astfel incat sa nu iti scape niciun fir de praf. 

 

Dovada stiintifica a curateniei in profunzime

Ecranul LCD arata ce particule au fost aspirate, afisand in timp real dovada stiintifica a unei curatenii impecabile.

 

 

Filtrare avansata

Sistemul de filtrare pe mai multe etape, complet etans, capteaza 99,99% dintre particulele microscopice si alergenii de pana la 0,1 microni - si evacueaza aer mai curat.

     

 

 

Baterie cu densitate mare de energie

Bateria cu 7 celule cu care vine noul aspirator Dyson fara fir are densitate mare de energie, pentru a asigura o functionare indelungata, fara pierderi de putere.

 

Capat de curatare lavabil

Capatul cu rola umeda se dezasambleaza rapid pentru a fi spalat cu usurinta. Recomandam curatarea acestuia dupa fiecare utilizare, pentru o igiena optima.

 

Compact si usor de manevrat

Poti curata murdaria de sub mobila si din locurile mai putin accesibile cu ajutorul capatului de curatare cu rola umeda care are sub 10 cm inaltime.

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata Umeda Cu spalare
Tip suprafata Multi-suprafete
Tehnologie Senzor Piezo Tehnologie Motor Dyson Hyperdymium™ Senzor de sarcina dinamica Iluminare
Greutate 3.8 Kg
Culoare Galben Nichel

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 240 W
Autonomie acumulator 60 min
Capacitate colectare 0.76 l

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii incluse Statie incarcare Incarcator Capat de curatare cu rola umeda Perie Digital Motorbar Perie de curatare cu iluminare Capat anti-incurcare pentru aspirarea parului Perie Combi 2 in 1
  • Generale
    • Tip aparat
      fara sac
    • Tip aspirare
      Umed
      Uscat
    • Putere
      660 W
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.