Luni-Vineri 9-16

Aspirator cu sac Electrolux Pure D8 PD82-ANIMA, 600W, functia SMART, afisaj digital, 57 dB(A), kit pentru animale de casa, rosu

ID Produs: 216593

F024M



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.344,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +134,50 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +201,75 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 54.8 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator cu sac Electrolux Pure D8 PD82-ANIMA, 600W, functia SMART, afisaj digital, 57 dB(A), kit pentru animale de casa, rosu de la Electrolux

Tip produs Aspirator cu sac
Utilizare Rezidential
Tip alimentare La retea
Tip aspirare Uscata
Tip suprafata Multi-suprafete
Material tub Aluminiu
Functii Control pe maner Indicator recipient colector plin
Adancime 442 mm
Latime 300 mm
Inaltime 238 mm
Greutate 7.29 Kg
Culoare Rosu inchis

 

Putere 600 W
Nivel zgomot 57 dB
Capacitate colectare 3.5 l
Lungime cablu 9 m
Raza de operare 12 m

Aspirator cu sac Electrolux Pure D8 PD82-ANIMA, 600W, functia SMART, afisaj digital, 57 dB(A), kit pentru animale de casa, rosu 

 


Performanta redefinita. Inteligent si silentios
Descopera performanta redefinita cu Pure D8.2 - cel mai silentios aspirator din Romania. Tehnologia SmartMode, sistemul PureSound si duza OneGo Power Clean asigura o aspirare eficienta si incredibil de silentioasa. 

Aspirator silentios - doar 57 dB(A)
Bucura-te de o aspirare linistita cu Sistemul PureSound. Combinatia inovatoare dintre motor, sistemul etans si designul duzei asigura un aspirat silentios pe toate suprafetele. Aspira oricand si oriunde in casa, fara sa-i deranjezi pe cei din jur.

Tehnologie SmartMode. Reglare automata a puterii, de la podea la covor
Aspirare puternica si inteligenta, ca niciodata pana acum. Tehnologia de ultima generatie SmartMode detecteaza tipul de suprafata si regleaza automat puterea pentru rezultate optime si o trecere fara probleme de pe podea pe covor.

Duza OneGo Power Clean pentru captare superioara, indiferent de tipul suprafetei
Designul complet nou al duzei OneGo Power Clean asigura o captare superioara a tuturor particulelor, mici sau mari, indiferent de tipul suprafetei. Creat sa aspire podelele dintr-o singura miscare lina.
 
55% reciclat. 100% durabil
Am ales sa avem grija de planeta noastra si am creat un aspirator din 55% material reciclat. Fara compromisuri privind calitatea, PURE D8.2 este alegerea sustenabila. 

Deplasare lina cu ajutorul manerului pentru transport
Ridica fara efort aspiratorul, folosind manerul de transport cu design special. Manerul este pozitionat central, pentru o distributie uniforma a greutatii. Conceput pentru ridicare fara efort. 

 

  • Generale
    • Tip aparat
      cu sac
    • Tip aspirare
      uscat
    • Putere
      600 W
    • Tip alimentare
      priza

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.