Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical cu fir Shark HZ500EU, 450W, 0.3Lt, Pentru covor si parchet, Tehnologie Anti hair wrap, Flexibil, Reglabil pe lungime, Violet

ID Produs: 169662

2 years



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

1.107,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +110,80 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +166,20 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 45.14 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator vertical cu fir Shark HZ500EU, 450W, 0.3Lt, Pentru covor si parchet, Tehnologie Anti hair wrap, Flexibil, Reglabil pe lungime, Violet de la SHARK

Va prezentam viitorul curatarii bastonelor cu cablu, oferind cele mai noi tehnologii de curatare Shark de la varf pana la picioare.

Etaj de podea twin tech

Doua tehnologii functioneaza impreuna pentru a curata toate tipurile de pardoseala si pentru a preveni infasurarea stransa a parului in jurul ruloului.

Alunecati de la covoare la podele dure cu DuoClean . Doua role de perii motorizate functioneaza impreuna intr-un cap de podea. Un rulou cu perii se curata adanc in gramada de covor, in timp ce un rulou moale, ca de catifea, in partea din fata a capului de podea, face contact direct cu podeaua, tragand resturi mari si particule mici si ridicand praful fin si lipit de etaje. Perfect pentru casele cu un amestec de tipuri de pardoseala.

V-ati saturat sa indepartati parul incurcat de pe ruloul de aspirare? Tehnologia inovatoare Anti Hair Wrap de la Shark indeparteaza activ parul din rola, astfel incat sa nu mai aveti nevoie. O perie si un pieptene separa si indeparteaza parul lung, scurt si de companie pe masura ce va curatati, aspirandu-l direct in cupa de praf si ajutandu-va sa va pastrati ruloul periei fara incurcaturi.

Ajungeti, curatati si depozitati oriunde

Flexologia se indoaie, astfel incat sa nu trebuie. La simpla apasare a unui buton, aceasta bagheta inteligenta si flexibila se indoaie pentru a curata cu usurinta dedesubtul mobilierului jos, cum ar fi paturi, canapele si masute de cafea. Farurile LED semnate din capul podelei ajuta la iluminarea prafului ascuns sub mobilier si in colturile intunecate.

Dupa ce ati terminat de curatat, pliati in jos pentru a depozita independent independent Nu este nevoie de carlige de depozitare sau de sprijinirea peretilor.

Curatare versatila

Nu doar pentru podele, acest aspirator cu maner se transforma si intr-un aspirator portabil usor si usor pentru a curata cu usurinta scarile, mobilierul moale si interiorul masinii. Duza de precizie va permite sa abordeze pe Cleans la fata locului , fara un atasament sau utilizati la indemana Multi-Surface Tool si pentru spatii inguste incluse in cutie pentru chiar mai versatil de curatare. Atasati bagheta in modul portabil pentru a ajunge fara efort in sus.

Mutati cu usurinta mobilierul cu directie pivotanta si curatati-va din camera in camera cu un cablu de alimentare extra-lung de 10 m.

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare La retea
Tip suprafata Covoare Podele dure
Functii Maner pliabil
Adancime 41 cm
Latime 26 cm
Inaltime 118 cm
Greutate 3.9 Kg
Culoare Violet

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 450 W
Capacitate colectare 0.3 l
Lungime cablu 10 m

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Putere
      450 W
    • Tip alimentare
      priza

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.