Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical fara fir Shark IZ201EU, 0.7Lt, Autonomie pana la 40 min, Flexibil, Tehnologie Anti hair wrap, Negru/ Portocaliu

ID Produs: 169664

2 years



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Aspirator vertical fara fir Shark IZ201EU, 0.7Lt, Autonomie pana la 40 min, Flexibil, Tehnologie Anti hair wrap, Negru/ Portocaliu de la SHARK

Parte din ultima gama de solutii inovatoare de curatare fara fir Shark, acest aspirator fara fir cu o singura baterie este proiectat pentru confortul dumneavoastra.

Oferind un timp de functionare uimitor de pana la 40 de minute *, este alegerea perfecta pentru curatari rapide si curatari profunde deopotriva.

Covoare si pardoseli dure.

Shark semnatura DuoClean floorhead combina doua perii role motorizate, care lucreaza impreuna pentru a curata ambele covoare si pardoseli dure. Alunecati perfect pe toate tipurile de podea, fara a fi nevoie sa opriti sau sa schimbati capul de podea.

Un rulou cu perii se curata adanc in covoare pentru a extrage murdaria incorporata, in timp ce un al doilea rulou moale din fata face contact continuu cu podeaua, atrage resturi mici si mari si ridica praful fin si lipit de pe podelele dure. Pur si simplu comutati intre modurile de podea folosind comenzile manerului amplasate convenabil. Pentru a va bucura de o putere suplimentara, pur si simplu apasati pe declansatorul Boost.

V-ati saturat sa indepartati parul incurcat de pe rola de perii a aspiratorului? Tehnologia inovatoare Anti Hair Wrap de la Shark indeparteaza in mod activ parul lung, scurt si al animalelor de companie. O perie si un pieptene unice separa si indeparteaza parul de pe perie in timp ce curatati, ajutandu-va sa va pastrati peria de rulare fara incurcaturi.

Ajungeti, incarcati si stocati oriunde.

Flexologia se indoaie, astfel incat sa nu trebuie. Ajungeti oriunde - aceasta bagheta inteligenta si flexibila se indoaie pentru a curata cu usurinta dedesubtul mobilierului jos, cum ar fi paturi, canapele si masute de cafea. Farurile LED semnate ajuta la iluminarea prafului ascuns sub mobilier si in colturile intunecate.

Incarcati oriunde - pachetul de baterii detasabil Lithium Ion poate fi reincarcat cu sau fara aspirator, la orice priza din casa, astfel incat nu este nevoie sa fiti legat de o statie de andocare. Bucurati - va de pana la 40 de minute de rulare *, cu optiunea de a va prelungi timpul de curatare achizitionand o baterie suplimentara direct de la Shark. Indicatoarele utile de iluminare a bateriei arata in mod clar cata incarcare ai mai ramas.

Depozitati oriunde - cu un singur clic, pliati in jos pentru stocare compacta, independenta. Indiferent daca ati terminat curatarea sau trebuie doar sa faceti o pauza pentru a raspunde la usa, nu este nevoie de carlige de depozitare sau de sprijinirea peretilor.

Curatati cu mana.

Transformati-va intr-un aspirator portabil fara fir la simpla apasare a unui buton - perfect pentru aspirarea scarilor, canapelelor si a mobilierului si pentru curatarea usoara a interiorului masinilor si rulotelor.

Accesorii la indemana sunt incluse pentru a ajuta la curatarea tapiteriei, a fisurilor si a suprafetelor, de la plinte pana la jaluzele. Utilizati bagheta in modul portabil pentru a ajunge cu usurinta la plafoane, perdele si corpuri de iluminat.

Aspirator antialergen.

Oferind reasigurare persoanelor care sufera de alergii, Sigiliul anti-alergen complet al rechinului capteaza si capteaza 99,9% ** de praf si alergeni in vid, fara a le elibera inapoi in aerul pe care il respiri.

Usor de folosit.

Golirea este usoara, datorita cupei de praf usoare, cu o singura atingere. Mutati-va usor in colturi si dupa mobilier cu directie pivotanta si o silueta subtire de bat.

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip aspirare Uscata
Tip alimentare Baterii
Tip suprafata Covoare Podele dure
Functii Maner pliabil Filtru lavabil Baterie reincarcabila
Adancime 24.5 cm
Latime 26 cm
Inaltime 118 cm
Greutate 4.1 Kg
Culoare Negru/Portocaliu

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 40 min
Capacitate colectare 0.7 l

FILTRARE & ACCESORII

Filtru evacuare HEPA
Accesorii incluse Perie speciala Pieptene
Tehnologii Fara fir
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Baterie

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.