Luni-Vineri 9-16

Aspirator vertical Xiaomi G9 Plus, BHR6185EU, 100000 RPM, 120AW, 0.6 L, 60 min, Alb

ID Produs: 219136

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

860,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +86,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +129,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 35.08 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aspirator vertical Xiaomi G9 Plus, BHR6185EU, 100000 RPM, 120AW, 0.6 L, 60 min, Alb de la Xiaomi

Aspiratorul multifunctional ideal, cu setari multiple, pentru curatare zilnica.  

 

Echipat cu un motor digital de mare viteza, puterea de aspirare poate ajunge la 120AW, absorbind praful fin, firimiturile, parul animalelor de companie si alte murdarii de pe podea.  

 

Dispune de un nou design al capului de periere 2 in 1 care curata eficient praful casnic, dar si perie pentru podea cu putere mare de aspirare, cu un diametru mare si un design care evita incurcarea parului.

 

Motorul electric integrat de inalta performanta va curata temeinic covoarele din sufragerie si spatiile greu accesibile ale podelei, impreuna cu peria in forma de V. Designul unic ajuta aspiratorul sa se deplaseze fara probleme pe covoare, sporind eficienta curatarii. In plus, peria specializata pentru indepartarea acarienilor va absorbi eficient acarienii si firele de par de pe paturi si canapele.

 

G9 Plus permite reglarea functionarii in 3 moduri (Eco, Standard, Putere mare) pentru o curatare de inalta eficienta. Peria flexibila 2-in-1 este adaptata pentru curatarea locurilor greu accesibile.  

 

Aspiratorul este echipat cu un sistem de separare ciclonica cu 12 conuri, astfel incat separarea aer-praf de inalta eficienta asigura un flux lin de aer, crescand mai mult eficienta utilizarii filtrului. Aspiratorul foloseste un sistem de filtrare in 5 staturi, care va detecta particule de pana la 0,3 μm, cu o eficienta de curatare de pana la 99,97%.

 

Bateria incorporata de mare capacitate de 2500 mAh are o durata de viata maxima de pana la 60 de minute iar inlocuirea acesteia se face prin apasarea unui buton. Este echipat cu un recipient mare de praf de 600 ml, care se detaseaza usor, in timp ce unitatea de filtrare poate fi spalata si aspiratorul se aseaza cu usurinta in pozitie verticala pe perete. 

Tip produs Aspirator vertical
Utilizare Rezidential
Tip alimentare Acumulator
Tip aspirare Uscata
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Autonomie acumulator 60 min
Capacitate colectare 0.6 l
  • Generale
    • Tip aparat
      Aspirator vertical
    • Tip aspirare
      uscat
    • Tip alimentare
      Acumulator

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.