Luni-Vineri 9-16

Bicicleta Pegas Fat Bike Suprem AM18, 10s, Rosu Mat

ID Produs: 144247


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Biciclete

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Bicicleta Pegas Fat Bike Suprem AM18, 10s, Rosu Mat de la PEGAS

Suprem AM este un fat bike care transcende orice granita atunci cand vrei sa cuceresti muntii. Diferentele abrupte de nivel, pietrele mari sau coborarile pe teren accidentat sunt cateva locuri unde Suprem AM poate functiona cu un randament maxim. Noua versiune de Suprem vine cu o furca specifica mobila de 120mm cu preload si modul de lock-out. In combinatie cu presiunea din cauciucurile supradimensionate, vei putea obtine o atenuare remarcabila a socurilor. Geometria bicicletei este adaptata pentru un fat bike, iar cadrul este construit integral din aluminiu 6061.

Cuvetele vin de la Neco, sunt semi-integrate in cadru si au protectie de praf. Butucii de pe fata si spate sunt prevazuti cu cheita de strangere rapida, cel de pe spate avand o caseta ce poate acomoda 10 pinioane. Bicicleta este dotata cu transmisie ce contine o singura foaie de angrenaj cu 30 de dinti si o caseta de 10 pinioane de la Microshift de tip 11-36. Deraiorul de pinioane de la Microshift asigura o schimbare precisa si rapida a vitezelor. Pentru precizie in manevrabilitate, Suprem AM are un sistem hidraulic de franare, respectiv modelul Shimano MT200 cu discuri de 180mm pe fata si spate.

       

Sport Ciclism
Tip Fat bike
Pentru Adulti
Nivel pregatire Incepatori Intermediari Avansati
Tip cadru Hardtail
Material cadru Aluminiu
Numar viteze 10
Culoare Rosu Mat
Tip frana Hidraulic
Sistem franare Pe disc
Serie schimbator pinioane Microshift
Serie frane Shimano

DIMENSIUNI

Dimensiune cadru 18 inch
Diametru roata 26 inch
Greutate 17 Kg
Latime ghidon 72 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.