Luni-Vineri 9-16

Binoclu Canon 18x50 IS AW

ID Produs: 66290

Garantie: 12 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

7.661,85 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +766,19 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.149,28 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 312.16 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Binoclu Canon 18x50 IS AW de la Canon

Binoclu de mare putere cu stabilizator de imagine şi design rezistent la intemperii 18x50IS AW este un binoclu unic, deoarece încorporează un stabilizator de imagine optic unic, de la Canon. Cu o eficienţă dovedită în camerele video şi obiectivele profesionale Canon, acest sistem revoluţionar conţine o prismă cu unghi variabil care realizează instantaneu şi continuu reglaje pentru a menţine o imagine stabilă. Cu stabilizatorul de imagine optic Canon, puteţi profita de puterea de mărire a acestui binoclu, utilizându-l fără trepied. Puteţi utiliza acest binoclu chiar şi din vehicule în mişcare. Lipsa trepidaţiilor imaginii vă va creşte capacitatea de a observa cele mai fine detalii şi va reduce drastic solicitarea şi oboseala ochilor.
Seria IS este dotată cu un ocular cu lentile Doublet Field Flattener, care reduc drastic curbarea câmpului vizual. În consecinţă, imaginea nu mai este distorsionată, iar neclarităţile din zona periferică, tipice binoclurilor foarte puternice, dispar cu desăvârşire. Acest design avansat influenţează în mod pozitiv şi focalizarea în spatele ocularului, permiţându-le celor care poartă ochelari să vadă întregul câmp, fără vignetare.
Optica superioară a binoclurilor Canon permite şi obţinerea unui câmp vizual aparent neobişnuit de larg. Aceasta este extrem de important la binoclurile cu factor de mărire superior, deoarece vă permite să focalizaţi cu uşurinţă subiecţii.

Specificatii Multiplicare vizuala 18x
Diametru obiectiv (mm) 50
Unghi vizual real (grade) 3.7
Unghi vizual aparent (grade) 67
Camp vizualizare la 1000m 65
Pupila de iesire (mm) 2.8
Distanta Focala minima (m) 6
Greutate (g) 1180
Culoare Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.