Luni-Vineri 9-16

Binoclu Celestron Nature DX 8x42 ED Roof

ID Produs: 207331

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.667,10 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +166,71 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +250,06 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 67.96 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Binoclu Celestron Nature DX 8x42 ED Roof de la CELESTRON

Sticla Extra-Low Dispersion (ED) elimină practic aberația cromatică, un defect vizual comun majoritatii binoclurilor. Nature DX ED oferă imagini clare, chiar și la marginile câmpului vizual. Sticla ED este de asemenea cunoscută pentru imagini cu culori remarcabile, realiste.

Nu toată sticla ED este creată la fel. Sticla ED de înaltă calitate de la Celestron oferă imagini vizibil mai luminoase, mai clare în comparație cu binoclurile non-ED. Diferența este evidentă mai ales în condiții de lumină scăzută, cum ar fi în zori sau amurg.

Acoperiri optice și prisme

Nature DX ED dispune de o optică cu acoperire multiplă antireflex. Un binoclu poate fi considerat ”fully multi-coated” atunci când toate suprafețele aer-sticlă sunt acoperite cu mai multe straturi de acoperiri anti-reflex, astfel încât cantitatea maximă de lumină să treacă prin sticlă, către ochi.

Prismele din interiorul Nature DX ED sunt realizate din sticlă BaK-4 de înaltă calitate, cu acoperiri fazice, astfel încât mai multă lumină să fie reflectată de pe fețele lor interne și să treacă spre ochi.

Corpul

O carcasă rezistentă din policarbonat, învelită în cauciuc, vă protejează binoclul Nature DX ED împotriva deteriorării. Vizualizarea prin Nature DX ED este confortabilă atât pentru purtătorii de ochelari, cât și pentru cei care nu poartă ochelari, datorită cupelor pentru oculare retractabile. Răsuciți pentru a găsi poziția care funcționează cel mai bine pentru dvs. În plus, binoclul este complet impermeabil și umplut cu azot pentru a preveni aburirea internă a lentilelor. Nature DX ED poate rezista chiar și în cele mai dure condiții de exterior.

        Putere de mărire: 8x
        Diametrul obiectivului: 42 mm
        Câmp vizual: 7,5°
        Câmp vizual liniar la 1000 m: 129 m
        Pupila de ieșire: 5,25 mm
        Distanța interpupilară (max): 74 mm
        Distanța interpupilară (min): 56 mm
        Interval de reglare a dioptriei: ±3
        Factorul de întunecare: 18.33
        Luminozitate relativă: 27.56
        Magnitudine limită: Ideal: 10,62; Moderat: 9,62; Slab: 8,62
        Acoperiri lentile: Complet multi-acoperit
        Prisme: Bak-4
        Greutate: 705 g
        Protectie: Rezistent la apă
        Umplut cu azot: da
        Adaptabil la trepied: da
        Geanta de transport: din nailon, căptușită
        Dimensiuni: 142 mm x 128 mm x 56 mm

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.