Luni-Vineri 9-16

Mixer vertical Blaupunkt HBD211, 1100 W, 2 Viteze, Negru/Argintiu

ID Produs: 205522

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

243,55 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Mixer vertical Blaupunkt HBD211, 1100 W, 2 Viteze, Negru/Argintiu de la Blaupunkt

Confortul in bucatarie sta la baza meselor reusite si gustoase. Asadar, aparatele pe care le folositi pentru a pregati mancarea trebuie sa fie functionale si usor de utilizat. Acesta este blenderul manual HBD211, nou in portofoliul de produse Blaupunkt. Cu el puteti pregati supa crema, cocktailuri de fructe si guacamole catifelat.
 
Motorul puternic de 1100 W si lamele din otel inoxidabil cu doua aripi asigura performante excelente, functionalitate lunga si cea mai mare eficienta la amestecarea fructelor si legumelor. Mai mult, blenderul are doua viteze, permitandu-va sa selectati numarul corect de rotatii pentru produsele amestecate.
 
Manerul in forma adecvata asigura o utilizare confortabila, pentru un timp si mai indelungat, iar accesoriul detasabil din otel face spalarea rapida si eficienta.
 
De asemenea, trebuie sa stiti ca HBD211 ocupa foarte putin spatiu. Datorita acestui fapt, aparatul se va potrivi cu usurinta in majoritatea sertarelor de bucatarie odata ce gatitul dvs. este complet.
 
Este fabricat din materiale sigure pentru sanatatea dumneavoastra, fiind lipsit de bisfenol-A (fara BPA), in timp ce designul sau robust si estetic si forma ergonomica se adauga la confortul sau de utilizare.
 
Caracteristici generale Tip mixer Vertical
Alimentare 220-240 V
Putere (W) 1100
Trepte viteze 2
Functii Pasare
Amestecare
Caracteristici tehnice Greutate (Kg) 0.8
Dimensiuni (mm) 395 x 67 x 67
Culoare Negru / Argintiu

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.