Luni-Vineri 9-16

Blender de mana BRAUN MultiQuick 1 MQ 10.001MWH, 450W (1 viteza), Pahar gradat 0.6L, Easy Twist, Fara BPA, Cablu 1.2m

PRET SPECIAL
ID Produs: 218028


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile


129,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Blender de mana BRAUN MultiQuick 1 MQ 10.001MWH, 450W (1 viteza), Pahar gradat 0.6L, Easy Twist, Fara BPA, Cablu 1.2m de la BRAUN

 Descoperă simplitatea în utilizare oferită de greutatea redusă a celui mai ușor blender Braun: noul MultiQuick 1. Nu este nevoie decât de o singură atingere. Conceput pentru o amestecare ușoară, butonul de control cu 1 viteză este perfect poziționat pentru o utilizare simplă. Trebuie doar să faceți clic și să mențineți apăsat pentru a amesteca smoothie-uri, deserturi și sosuri delicioase – cu efort minim! Motorul puternic Braun de 450 wați facilitează crearea de rețete simple. Iar dacă doriți să deveniți puțin mai creativ(ă), puteți schimba accesoriile printr-o simplă răsucire. Sistemul EasyTwist vă permite să îndepărtați rapid piciorul pasator și să atașați oricare dintre accesoriile disponibile. Puteți alege dintre un tel și un vas tocător de 350 ml – accesoriile se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră.

Retete delicioase cu o simpla atingere. Bucura-te de texturi cremoase si mixare fara efort cu cel mai usor mixer vertical de la Braun. Mixerul vertical MQ10.001M a fost conceput special pentru sesiuni de gatit de zi cu zi. Acesta dispune de o treapta de viteza pentru ca tu sa poti obtine rezultate optime pentru o varietate de retete doar printr-o simpla apasare de buton. Greutatea redusa a mixerului permite prepararea retetelor simple, a smoothie-urilor sau sosurilor cu efort minim.

Greutate redusa.
Mixerul vertical are greutate redusa pentru ca tu sa depui efort minim in prepararea retetelor de zi cu zi.

O simpla atingere de buton.
Un singur buton pentru controlul vitezei, printr-o simpla apasare.

Motor 450W.
Motor compact si silentios, pentru o mixare rapida si fara efort.

Sistem Easy Twist.
Cu ajutorul sistemului Easy Twist este nevoie de o simpla rasucire pentru a schimba atasamentele.

Pahar de plastic 600 ml fara BPA.
Mixerul are inclus in pachet un pahar de plastic fara BPA, gradat, cu o capacitate de 600 ml, in care puteti pasa eficient alimentele, obtinand supe, piureuri si multe alte preparate delicioase.

Componente compatibile cu masina de spalat vase.
Procesele de intretinere si curatare sunt esentiale utilizarii mixerului. Astfel, puteti introduce partile componente ale acestuia in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezentate in manualul de utilizare.

  • mâner cu motor de 450W (cod AS00006068)
  • picior amestecare din inox (cod AS00006073)
  • pahar gradat de 600ml (cod AS00004187)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.