Luni-Vineri 9-16

Blender Nutribullet Pro 900 NB907B, 900W, Lama de extractie, Cana mare de 900ml, Amestecare uniforma, Design simplu si compact, Usor de curatat, Fara BPA, Cablu 100cm, 4.69kg, Negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 218034


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


361,67 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +42,55 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +63,82 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 14.75 lei/luna

Descriere Blender Nutribullet Pro 900 NB907B, 900W, Lama de extractie, Cana mare de 900ml, Amestecare uniforma, Design simplu si compact, Usor de curatat, Fara BPA, Cablu 100cm, 4.69kg, Negru de la NUTRIBULLET

 

  • baza motorului de 900W
  • lamă de extracție
  • cană mare de 900ml
  • cană înaltă de 700ml
  • inel simplu
  • inel cu mâner
  • capac cu dop detașabil To-Go

Putere de extractie mai mare pentru rezultate gustoase. nutribullet® Pro va aduce prepararea smoothie-urilor la un alt nivel. Cu motorul puternic de 900 W, extractia nutrientilor se va realiza mult mai eficient. Lamele ascutite nutribullet® amesteca fara efort legume, fructe, lichide, nuci, gheata si multe alte ingrediente, rezultand preparate hranitoare ce contin nutrientii fundamentali organismului. nutribullet Pro este conceput pentru o varietate larga de preparate delicioase. Preparati sosuri cremoase, smoothie-uri racoritoare, piureuri delicioase si cocktailuri festive, cu ajutorul unui singur blender. Compact si modern, nutribullet Pro contureaza un gust deosebit pentru orice tip de preparat, in functie de fiecare preferinta. Designul unic face ca blenderul sa fie potrivit tuturor bucatariilor, ocupand foarte putin spatiu. nutribullet Pro amesteca si marunteste orice aliment, indiferent de textura acestuia. Versatilitatea blenderului este evidentiata de cele 2 cupe cu cantitati diferite si 3 accesorii usor de utilizat.

Alimentati-va ziua.
Motorul puternic de 900W al blenderului nutribullet Pro transformă orice aliment, de la fructe si legume pana la ingrediente cu textura mai dură, precum nucile sau alunele, într-un amestec omogen şi delicios.

Design intuitiv.
Designul simplu şi intuitiv face ca acest produs să fie utilizat cu uşurință, în fiecare zi. Prepararea smoothie-urilor proaspete nu a fost niciodată mai uşoară! Adaugă ingredientele preferate în cupă, ataşează lama de extractie, răsuceşte, apasă şi amestecă. Preparatul este gata pentru a fi degustat.

Nutritie in cel mai scurt timp.
Stiai ca majoritatea smoothie-urilor pot fi pregatite in mai putin de 60 de secunde? Cu blenderul nutribullet Pro, fiecare zi va include o nutritie sanatoasa. Obtine rapid si eficent un amestec gustos si hranitor.

Numai cu nutribullet ®.
Lamele blenderului nutribullet Pro fabricate din otel inoxidabil sunt concepute pentru a transforma orice aliment obişnuit într-un rezultat savuros. Bucură-te de extracția nutrienților din fiecare ingredient şi de un conținut omogen şi sănătos.

Curatare rapida.
Curata simplu si rapid cupele si lamele blenderului dupa fiecare utilizare. Clateste cu apa si detergent lichid sau adauga componentele in masina de spalat vase, conform instructiunilor prezente in manualul de utilizare.

Cupa 700 ml/ Cupa 900 ml.
Cupele blenderului nutribullet® Pro sunt concepute din Tritan, material fără BPA, cu capacitate de 700ml/ 900 ml şi sunt potrivite pentru orice porție zilnică de energie. Prepară smoothie-uri hrănitoare sau sosuri cremoase şi rămâi în formă în orice moment.

Capac detasabil pentru transportare.
Bucura-te de smoothie-uri delicioase in orice loc si moment al zilei. Utilizeaza capacul detasabil To-Go pentru mai mult confort in timpul degustarii, chiar si atunci cand calatoresti. Capacul va mentine savoarea preparatelor.

Inele pentru baut.
Gustul delicios al unui smoothie proaspăt preparat poate fi savurat direct din cupa blenderului, cu un minim de efort. Fie că alegi inelul simplu sau cel cu mâner, vei experimenta confortul de care ai nevoie în timpul degustării, deoarece ambele sunt compatibile cu recipientele nutribullet®.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.