Luni-Vineri 9-16

Boxa Inteligenta Amazon Echo Dot 5, Bluetooth, Albastru

PRET SPECIAL
ID Produs: 200463


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient


PRP: 219,00 lei

199,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Boxa Inteligenta Amazon Echo Dot 5, Bluetooth, Albastru de la Amazon

  • CELE MAI BUNE SUNETE DE ECHO DOT DE PANA ACUM - Bucurati-va de o experienta audio imbunatatita in comparatie cu orice Echo Dot anterior cu Alexa, pentru voci mai clare, bas mai profund si sunet vibrant in orice camera.
  • MUZICA SI CONTINUTUL DUMNEAVOASTRA FAVORIT - Reda muzica, carti audio si podcasturi de pe Amazon Music, Apple Music, Spotify si altele sau prin Bluetooth in toata casa ta.
  • ALEXA ESTE FERICITA SA AJUTE - Cereti-i Alexei actualizari despre vreme si pentru a seta cronometre hands-free, primiti raspunsuri la intrebarile dvs. si chiar auziti glume. Aveti nevoie de cateva minute in plus dimineata? Atingeti pur si simplu Echo Dot pentru a amana alarma.
  • PASTRATI CASA CONFORTABILA - Controleaza dispozitivele inteligente compatibile pentru casa cu ajutorul vocii tale si al rutinelor declansate de senzorii de miscare sau de temperatura interioara incorporati. Creeaza rutine pentru a aprinde automat luminile atunci cand intri intr-o camera sau pentru a porni un ventilator daca temperatura interioara depaseste zona dvs. de confort.
  • CONCEPUT PENTRU A VA PROTEJA CONFIDENTIALITATEA - Amazon nu se ocupa cu vanzarea informatiilor dvs. personale catre alte persoane. Construit cu multiple sisteme de mentinere a confidentialitatii, inclusiv un buton de inchidere a microfonului.
  • FACETI MAI MULTE CU DEVICE PAIRING - Umple-ti casa cu muzica folosind dispozitive Echo compatibile in camere diferite, creeaza un sistem home theatre cu Fire TV sau extinde acoperirea WiFi cu o retea eero compatibila, astfel incat sa poti spune adio caderilor de conexiune.
  • PRIETENOASA CLIMEI - Am luat in considerare sustenabilitatea in proiectarea acestui dispozitiv cu un ambalaj 100% reciclabil, 100% fire de poliester reciclate post-consumator si 55% materiale plastice reciclate post-consumator.
 

Dimensiuni mici, posibilitati mari

Cea mai populara boxa inteligenta a noastra are un design elegant si un sunet imbunatatit pentru un sunet vibrant oriunde in casa ta. Cu Echo Dot, puteti ramane pe drumul cel bun cu ajutorul Alexei, puteti controla dispozitivele casnice inteligente compatibile si puteti incepe rutinele cu ajutorul miscarii dvs.

Tip boxa
 
Portabila
Tehnologie
 
Bluetooth (A2DP, AVRCP)
Caracteristici
 
Asistent Vocal: Alexa built in
Vibrant Sound
Timers
Action Button
Volume down
Volume up
Mic off button
Light Ring
Culoare
 
Albastru
Accesorii
 
Adaptor de alimentare alb (15W )

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.