Luni-Vineri 9-16

Boxa inteligenta Amazon Echo Show 8, A treia generație, Negru, Dimensiunea ecranului (inchi) 8.0

ID Produs: 226660


Disponibilitate:
In stoc furnizor

791,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 32.27 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Boxa inteligenta Amazon Echo Show 8, A treia generație, Negru, Dimensiunea ecranului (inchi) 8.0 de la Amazon

GREUTATE (g) 1034
ADÂNCIME (MM) 106
Latime (mm) 200
Înălțime (mm) 139
Sunet Difuzor integrat Microfon integrat
Culoarea neagra
Conexiuni WiFi Bluetooth ZigBeeMatterThread
Sisteme de operare compatibile Fire OS Android Apple iOS
Protocoale Bluetooth A2DPAVRCP
Sursa de alimentare Adaptor de alimentare
Rețea wireless Wi-Fi IEEE 802.11 a/b/g/n/ac
Megapixeli 13 megapixeli
Dimensiunea ecranului (inchi) 8.0
Caracteristici Ceas cu alarmă

Comandă vocală

Comandă de la distanță

Afișaj

Ramă foto digitală

Cameră

Funcție de confidențialitate

Timer
Asistent vocal Amazon Alexa

Mai bine pe dinăuntru și pe dinafară
Echo Show 8 are un sunet mai bun cu un sunet spațial care umple camera, o apelare mai bună cu o cameră centrată cu încadrare automată și o integrare mai bună a casei inteligente cu un hub pentru casă inteligentă încorporat. Toate pe un ecran tactil HD de 8 inchi.
 
Alexa face viața mai ușoară
Redați-vă favoritele pe repetare, sunați cu mâinile libere, derulați prin fotografiile vechi și primiți actualizări despre casa dvs. Tot ce trebuie să faci este să spui cuvântul.
 
Sunet îndrăzneț, vizionare mai bună
Sunetul spațial vă umple spațiul cu sunet, în timp ce tehnologia de adaptare a camerei analizează automat acustica camerei dvs., reglând redarea pentru un sunet optim. Ascultă fiecare clipă din serialul și muzica preferată - sunetul rămâne bogat, indiferent de ce asculți.
 
Conectează-te cu cei dragi mai repede ca oricând
Apel video cu o cameră centrată, cu încadrare automată de 13 MP și tehnologie de reducere a zgomotului. Widgetul Conexiuni de top vă ține la vedere dispozitivele și persoanele de contact de acasă, astfel încât să puteți comunica rapid cu prietenii și familia care au aplicația Alexa sau un dispozitiv Echo cu ecran. Apelați printr-o atingere sau utilizați Vizualizare live pentru a vă verifica casa când sunteți plecat.
 
Casa inteligentă compatibilă cu mai multe
Asociați și controlați dispozitivele compatibile cu Zigbee, Matter și Thread fără a avea nevoie de un hub separat. Gestionați camerele, luminile și multe altele folosind ecranul tactil sau vocea. Programați rutine sau începeți-le cu mișcarea dvs.
 
Retrăiește-ți cele mai bune momente din nou și din nou
Utilizați Amazon Photos pentru a vă transforma ecranul de pornire într-un cadru digital cu Alexa. Bucurați-vă de momentele și fotografiile preferate partajate de prieteni și familie sub formă de prezentare de diapozitive sau rotind cu alt conținut de pe ecranul de pornire. Imaginile vor arăta grozav în orice lumină, datorită culorii adaptive.
 
Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea
Dispozitivele Alexa și Echo Show sunt construite cu mai multe straturi de protecție a confidențialității. De la butonul Mic/Camera Off și capacul încorporat al camerei până la posibilitatea de a vă șterge înregistrările vocale, aveți transparență și control asupra experienței dvs. Alexa.
 
Simplu de configurat și utilizat
Pasul 1. Conectați Echo Show 8.
Pasul 2. Conectați-vă la internet folosind Echo Show 8.
Pasul 3. Doar cereți lui Alexa muzică, vreme, știri și multe altele.
 
Fiecare zi este o Ziua Pământului
Nu trebuie să fii un om de știință de mediu pentru a face alegeri durabile. Am integrat sustenabilitatea în designul Echo Show 8. Iată cum:
Materiale. Fabricat din materiale 29% reciclate (adaptorul de alimentare și cablul nu sunt incluse).
Energie verde. Investim, de asemenea, în energie regenerabilă care, până în 2025, va fi echivalentă cu consumul de electricitate al acestui dispozitiv.
Ambalarea dispozitivului. 99% din ambalajul acestui dispozitiv este realizat din materiale pe bază de fibre de lemn din păduri gestionate responsabil sau din surse reciclate.
Parte cu scop. Poate veni un moment când doriți să tranzacționați sau să vă reciclați dispozitivul. Explorați opțiunile cu Amazon Second Chance.
Mod economisire baterie. Modul Low Power reduce consumul de energie atunci când este inactiv, cu excepția anumitor situații

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.