Luni-Vineri 9-16

Boxa inteligenta Amazon Echo Show 10 (3rd Gen), 10.1" Touchscreen, Camera 13 MP, Bluetooth, Wi-Fi, Negru

ID Produs: 226681

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

1.126,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 45.92 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Boxa inteligenta Amazon Echo Show 10 (3rd Gen), 10.1" Touchscreen, Camera 13 MP, Bluetooth, Wi-Fi, Negru de la Amazon

Boxa inteligenta Amazon Echo Show 10 3rd Gen HD smart display with motion and Alexa Charcoal

Echo Show 10 3rd 1

Proiectat să se miște cu tine

Mișcă-te prin cameră în timpul apelurilor video sau în timp ce gătești după o rețetă și ecranul strălucitor HD de 10,1 inchi se va întoarce automat cu fața către tine. Puteți rămâne concentrat pe cine vorbiți sau la ce vizionați.

Rămâi în cadru în timp ce rămâi conectat

Rămâneți din urmă cu oamenii tăi preferați fără a fi nevoie să vă faceți griji că vă păstrați în cadru. Utilizând încadrarea automată, camera de 13 MP poate deplasa și mări pentru a vă asigura că dvs. și familia dvs. sunteți în față și în centru. Efectuați apeluri video celor cu aplicația Alexa, un Echo Show, Skype, Amazon Chime sau Zoom.

Controlul vocal al casei tale

Alexa poate controla mii de dispozitive inteligente compatibile, cum ar fi camere de securitate, lumini, termostate și multe altele. Doar cereți-i lui Alexa să vă arate camera ușii din față sau să lumineze luminile din bucătărie.

Configurați și controlați cu ușurință dispozitivele de acasă inteligente Zigbee compatibile, fără a fi nevoie de un hub separat. Spune „Alexa, descoperă-mi dispozitivele”, iar Echo Show 10 va descoperi și configura dispozitivele compatibile, astfel încât să le poți controla cu vocea sau să le gestionezi pe ecran. Hub-ul funcționează și cu lumini și becuri solare Ring Smart Lighting.

Aruncă o privire în jur când ești plecat

Accesați în siguranță camera încorporată pentru a privi în jurul camerei - este liniște sufletească oricând doriți. De asemenea, puteți utiliza Alexa Guard Plus pentru a vă ajuta să vă păstrați casa și familia în siguranță. Odată configurat, Alexa vă poate trimite alerte inteligente dacă dispozitivul dvs. Echo detectează sunetul alarmelor de fum, alarmelor de monoxid de carbon, spargerea sticlei sau alte zgomote de activitate.

Plin de divertisment

Difuzoarele oferă sunet premium, direcțional, care se adaptează spațiului în care vă aflați. Vedeți versurile, recomandările și grafica albumului cu Amazon Music sau transmiteți în flux de la Apple Music, Spotify și multe altele. Ecranul HD îți aduce emisiunile la viață de la Prime Video, Netflix, Hulu și alte favorite. De asemenea, este perfect pentru a fi la curent cu cele mai recente știri și momente importante din sport.

Alexa poate fi sub-bucătarul tău

În calitate de partener de bucătărie, Alexa este gata să vă ajute să adăugați la listele de cumpărături, să setați cronometre de gătit și să gătiți rețete pas cu pas de la Food Network Kitchen, Tasty, Allrecipes și multe altele. Descoperiți idei proaspete pentru mese adaptate pentru dvs. de la restaurantele din apropiere, livrare de la Whole Foods Market sau Amazon Fresh, truse de masă Blue Apron, livrare de pizza de la Domino's sau rețete delicioase de gătit.

Pune-ți fotografiile pe un afișaj (inteligent).

Poți folosi Amazon Photos sau fotografii de pe Facebook pentru a-ți transforma ecranul de pornire într-un cadru digital care folosește culoarea adaptivă pentru a face fotografiile tale preferate să arate grozav în orice lumină. Și, cu camera încorporată, poți adăuga cu ușurință albumului tău foto spunând „Alexa, fă-ți un selfie”. În plus, membrii Prime beneficiază de spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii.

Adăugați o întorsătură distractivă timpului de joc

Ecranul se poate muta pentru a urmări jucătorii în timpul jocurilor precum Jeopardy!, Question of the Day, Song Quiz, Common Knowledge și My Loft, unde proiectați și gestionați o pensiune și mic dejun.

Conceput pentru a vă proteja confidențialitatea

Construit cu mai multe straturi de comenzi de confidențialitate, inclusiv un buton de oprire microfon/cameră și un obturator încorporat pentru a acoperi camera. Activați/dezactivați cu ușurință mișcarea în orice moment, prin voce, pe dispozitiv sau în aplicația Alexa. Procesarea care stimulează mișcarea ecranului are loc pe dispozitiv - nu sunt trimise imagini sau videoclipuri în cloud pentru a oferi funcția de mișcare. Aflați mai multe despre.

Echo Show 10 3rd 2

Caracteristici Generale

Producator Amazon
Tip Produs Portabila
Asistent Vocal Alexa (Amazon)
Functii Camera
Tehnologia Wake Word
Indicatori de streaming
Microfon/buton de oprire a camerei
Declanșator al camerei
Capacitatea de a vizualiza și șterge înregistrările vocale
Dezactivarea mișcării
Interfata Ecran tactil de 10.1”
Ecran rotativ cu înclinare manuală
Touchscreen
Conectivitate Bluetooth
WiFi
Alimentare La retea cu fir
Numar difuzoare Sistem 2.1: 2 tweetere de 1.0” și un woofer de 30”

 

Altele

Continut pachet Echo Show 10
Adaptor de alimentare alb glaciar (30W)/cablu (5 ft.)
Sablon de amprentă de mișcare
Ghid de pornire rapidă.
   
Altele Limba: Alexa vorbește engleză și spaniolă
Mişcare Motor fără perii rotație +/- 175°
Hub pentru casă inteligentă Zigbee +
Senzor ALS RGB
Dimensiuni 251 x 230 x 172 mm
Greutate 2560 g
Culoare Negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.