Luni-Vineri 9-16

Boxa Blaupunkt PS6 Public Address (PA)

ID Produs: 206115

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.037,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 42.29 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Boxa Blaupunkt PS6 Public Address (PA) de la Blaupunkt

O întâlnire cu prietenii, o casă în stil club, un spectacol de evoluție într-un skatepark sau un spectacol de dans în centrul orașului - astfel de momente merită întotdeauna îmbunătățite cu melodiile tale preferate.

Cu sistemul audio portabil PS6, puteți face față cu ușurință oricărei provocări muzicale.

Această sursă de divertisment de înaltă calitate va funcționa și ca sistem de sunet în sala de antrenament, școala de dans sau orice fel de evenimente și ca echipament muzical în camera unui adolescent.

Bogăția funcțiilor sale, sunetul puternic și clar, mobilitatea și capacitatea de a reda muzică din diferite surse, este un mix care poate lansa orice petrecere și oferă tuturor o mulțime de distracție și bucurie.

Dispozitivul are un modul Bluetooth încorporat, care poate reda cu ușurință melodiile stocate în memoria smartphone-urilor sau a tabletelor sau atunci când vă conectați la Internet, precum și de la serviciile de streaming sau de la Internet posturi de radio.

Echipată cu un cititor de carduri SD și un port USB, difuzorul poate reda fișiere muzicale în cele mai populare formate audio, de ex. MP3 și WMA, care ocupă puțin spațiu în memorie, dar garantează totuși o calitate înaltă a sunetului.

În plus, cu intrarea AUX a PS6, vă puteți conecta la un player MP3 portabil, un mixer muzical sau o consolă DJ, precum și multe alte surse audio cu ieșire audio.

Setul include și un tuner FM, care poate stoca până la 40 de posturi de radio.

Această funcție vă permite să le ascultați convenabil, fără a fi nevoie să căutați frecvențe de fiecare dată.<br><br>Puterea maximă a difuzorului este de 600 W, datorită căruia este posibil să amplificați un eveniment destul de mare.

Driverul mare de woofer de 10", combinat cu funcția Super Bass, va satisface așteptările tuturor iubitorilor de frecvențe joase. Dispozitivul este echipat cu un egalizator cu șase moduri (Flat, Pop, Rock, Country, Jazz și Classical) care permite ca sunetul să fie adaptat optim la atmosfera întâlnirii.

Acest mod de compunere a funcțiilor și posibilitatea de a folosi opțiunile de iluminare cu LED vă permit să surprindeți în mod corespunzător caracterul evenimentului și să simțiți adevărata atmosferă disco.

PS6 oferă claritate, Iluminare puternică, sonoră și în stil disco.

O caracteristică importantă a PS6 este opțiunea de karaoke.

Setul vine cu un microfon wireless, datorită căruia îți poți începe cu ușurință aventura cântând și chiar să simți că o stea a muzicii pop, rock sau country... Karaoke-ul este foarte distractiv atât pentru pasionații de cântări modesti, cât și pentru cei masivi.

Pentru a obține cel mai optim ton de sunet pentru microfon, este posibil să setați frecvențele joase și înalte separat, deoarece precum și funcția echo, care elimină orice reverb posibil.

Sistemul Power Audio poate fi alimentat în două moduri: prin adaptorul de rețea sau prin bateria încorporată.

Acesta din urmă vă permite să redați muzică fără fir timp de până la 5 ore, astfel încât să puteți dansa toată seara fără a fi nevoie să conectați dispozitivul la sursa de alimentare.

Este nevoie de 6-8 ore pentru a încărca complet bateria.

Greutatea difuzorului, care nu depășește 12 kg, mânerul de extragere și roțile de transport, toate facilitează mutarea difuzorului din loc în loc.

Modelul PS6 este echipat cu funcția TWS (True Wireless Stereo), care facilitează conectarea wireless a două dispozitive.

Aceasta înseamnă că puteți reda muzică de la două difuzoare identice în același timp. După împerecherea cu succes, sunetul „canalului din dreapta” este scos de la difuzorul principal, iar sunetul „canalului din stânga” este scos de la al doilea dispozitiv conectat.

Cu această configurație, puteți obține un sunet stereo de calitate excelentă, care vă poate surprinde cu adevărat

Setul vine cu o telecomandă care face ușoară operarea întregii difuzoare.

Luați PS6 cu dvs. oriunde doriți și bucurați-vă de sunetul complet, bogat al muzicii tale preferate!

Blaupunkt PS6.

Amplasarea difuzoarelor: podea.

Putere de ieșire de vârf a muzicii (PMPO): 600 W.

Culoare produs: Negru,

Tip afișaj: LED,

Tip control: Butoane.

Tip sursă de alimentare: Acumulator

Capacitate baterie: 4,5 Ah,

Tensiune baterie: 18 V.

Lățime: 308 mm,

Adâncime: 290 mm,

Înălțime: 605 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.