Luni-Vineri 9-16

Difuzor Bluetooth Blow Bazooka BT900

ID Produs: 206102

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

60,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Difuzor Bluetooth Blow Bazooka BT900 de la BLOW

ifuzorul Bluetooth Bazooka este o sursă wireless excelentă de sunet de înaltă calitate, care va face multe întâlniri la grătar, pe plajă sau cu ocazia petrecerilor intime mai plăcute.

Datorită posibilității de a conecta difuzorul cu dispozitive care acceptă tehnologii Bluetooth (de exemplu, telefon, smartphone, tabletă), muzica preferată este redată fără cabluri limitative inutile, făcându-l partenerul perfect pentru toate călătoriile.

Multe posibilități Difuzorul Bazooka este pe deplin compatibil cu toate dispozitivele care sunt echipate cu tehnologie Bluetooth. Dar asta nu este tot - datorită prizelor USB și microSD, muzica poate fi redată și din alte surse. În plus, difuzorul are și un radio FM încorporat.

Cablu micro USB universal Folosind cablul micro USB modern inclus, nu numai că putem încărca difuzorul, ci și asculta muzică de pe orice dispozitiv echipat cu o intrare mini Jack de 3.5 mm.

Doar conectați cablul la difuzor și la smartphone sau alt player, utilizați comutatorul multifuncțional pentru a accesa funcția AUX și bucurați-vă de muzica noastră preferată.

Operare intuitivă Dispozitivul este operat cu ajutorul unui potențiometru multifuncțional convenabil.

Pentru a comuta între funcțiile radio, auxiliare și bluetooth, țineți apăsat comutatorul.

Pentru ao regla, trebuie să mutați și să țineți apăsat comutatorul, la stânga pentru a reduce sunetul sau la dreapta pentru a-l mări.

Pentru a schimba undele radio, în funcția radio, mutați comutatorul la stânga sau la dreapta. Sursă audio portabilă.

Puteți lua boxa practic oriunde! Bazooka își va îndeplini funcția atât în zonele exterioare, cât și în interior - puteți începe cu ușurință orice petrecere!

Bateria puternică încorporată de 800mAh permite două ore de funcționare a difuzoarelor la cea mai înaltă calitate. Carcasa inteligentă și difuzorul de înaltă calitate au ca rezultat un sunet de înaltă clasă pe un dispozitiv mobil, iar construcția robustă asigură durabilitatea produsului pentru o lungă perioadă de timp!

Caietul de sarcini: Bluetooth: 2.1 + EDR Difuzor: 2.5 "

Putere de ieșire: max 25W / sin 15W

Impedanță: 4 Ohm

Gama de frecvență: 100Hz - 20KHz

Raport semnal-zgomot: > = 85dB Interval scanare FM: 87.5 - 108.0Mhz

Gama Bluetooth: până la 10m

Memorie USB/SD maximă acceptată: 32GB

Încărcare USB: DC 5V

Capacitatea bateriei: 800mAh

Durata de viață a bateriei: aproximativ 2h

Timp de încărcare a bateriei de la portul USB: aprox. 1,5h

Dimensiuni: 200 x 100 x 90 mm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.