Luni-Vineri 9-16

Boxa Bluetooth Bose S1 Pro (Cu Acumulator), Negru

ID Produs: 102638

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Boxe portabile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Boxa Bluetooth Bose S1 Pro (Cu Acumulator), Negru de la Bose

cu noul sistem portabil bose s1 pro te faci auzit la cea mai buna calitate. proiectat pentru muzicieni, dj si amplificare de tip public adress (muzica ambientala, anunturi, discursuri publice, conferinte etc), s1 pro este sistemul “minune” all-in-one: pa, monitor de podea si amplificator, compatibil bluetooth, gata sa te urmeze oriunde, cu orice ocazie.

 

cu noul sistem portabil bose s1 pro te faci auzit la cea mai buna calitate. proiectat pentru muzicieni, dj si amplificare de tip public adress (muzica ambientala, anunturi, discursuri publice, conferinte etc), s1 pro este sistemul “minune” all-in-one: pa, monitor de podea si amplificator pentru repetitii, compatibil bluetooth, gata sa te urmeze oriunde, cu orice ocazie.
are o carcasa usoara, dar robusta cu un maner incorporat, asa ca e simplu de manevrat si transportat oriunde. iar cand ai ajuns la destinatie, cu bateria reincarcabila li-ion (optionala) il poti folosi mai multe ore.

 

un bun camarad de drum
cantarind 6,8 kg, s1 pro este usor de transportat de la masina pana la locul instalarii.

suna profesionist!
sistemul s1 pro vine cu un mixer cu 3 canale incorporat, cu reverb si streaming bluetooth. ajustari rapide cu procesarea tonematch pentru microfoane si chitari acustice, precum si redare wireless din dispozitivul mobil.

bis, bis!
reprezentatii de ore intregi oriunde, cu bateria optionala li-ion reincarcabila. pozitionati bateria in compartimentul special si folositi functia quick charge atunci cand va grabiti sa incarcati.

il pozitionezi si gata!
cu senzorii incorporati si orientarile multiple sunteti asigurati cu sunet optim in orice pozitie de montare – pe podea, pe o masa ori pe suport. iar egalizarea automata (auto eq) asigura cel mai bun sunet.

 

sunetul pe care l-ati dorit
sunet mare dintr-un sistem mic, convenabil, care este gata sa performeze oriunde si oricand.

suna profesionist
mixerul incorporat cu 3 canale ofera control tonematch, reverb si eq pe doua canale, cu un canal dedicat pentru cablare (3.5 mm) sau surse audio wireless.

pregatit pentru orice
orientarile multiple si auto eq asigura ca aveti cel mai bun sunet, in orice varianta de pozitionare. suportul de pozitionare este compatibil cu barile de montare standard de 35 mm.

proiectat sa calatoreasca
incinta usoara si ultra-portabila este proiectata sa fie transportata fara efort, manevrand cu usurinta manerul de transport.

de asemenea, o boxa bluetooth
streaming wireless, de inalta calitate, dintr-un dispozitiv mobil, cu conectare simpla, la o atingere.

si inca o data!
cu bateria optionala reincarcabila li-ion performati oriunde ore intregi, in timp ce functia quick charge se ocupa de reincarcare cand te grabesti.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.