Luni-Vineri 9-16

Boxa portabila Bose SoundLink Revolve II, Black

PRET SPECIAL
ID Produs: 162626


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 1.249,00 lei

969,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 39.48 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Boxa portabila Bose SoundLink Revolve II, Black de la Bose

Boxa portabila Bose SoundLink Revolve II, Black

 
 

O noua directie a sunetului - in orice directie!

Va prezentam Bose SoundLink Revolve II, una din cele mai performante boxe Bluetooth ale noastre. Confera  sunet cu acoperire uniforma, consistenta la 360º. Poate fi plasata in centrul incaperii si toti se vor bucura de aceeasi experienta de auditie. Sau langa un perete si sunetul va radia si se va reflecta, invaluind toata incaperea. In aer liber? Sigur ca da, este facuta sa va urmeze oriunde!

 

 

 

Uimitor de tare. Surprinzator de mic

Nu va lasati pacaliti de dimensiunile sale. Incinta mica inglobeaza tehnologii multiple. Difuzor de inalta performanta. Radiatoare dual-pasive. Un deflector acustic omnidirectional. Dar mai simplu, toate acestea inseamna sunet natural si emotii pe cinste!

 
 

Design rezistent la apa

Nu va e frica de putina ploaie, nu? Nici boxei Bluetooth Bose SoundLink Revolve II. Avand constructie rezistenta la apa, inseamna ca o puteti folosi fara griji langa piscina sau langa chiuveta de bucatarie.

Margini pentru protectie

Nu suntem perfecti. Iar cu aceasta boxa, nici nu trebuie sa fim! Nu va faceti griji daca se intampla sa o trantiti, sa o aruncati in geanta sau sa o asezati putin mai tare decat ati vrut. Este prevazuta cu materiale special concepute pentru protectie.

 

Numai sunet. Fara cusur

Orice detaliu conteaza. Chiar si cea mai mica urma se imbinare. Observati ca grila boxei SoundLink Revolve II nu are niciuna. Datorita faptului ca am creat un nou proces de extrudare pentru a elimina imbinarile. Rezultatul? O frumusete!

 

Gata de drum oricand

Cand e timpul de plecare, nu ne place sa intarziem cu nimic. Am facut aceasta boxa usor de purtat si de operat, de sus si pana la partea cu butoane ce face fiecare interactiune sa se simta foarte natural.

 

 

Prevazuta cu putere!

O boxa Bluetooth portabila are nevoie de durata mare a bateriei. Aceasta chiar are! Bateria reincarcabila Li-Ion dureaza pana la 13 ore, pentru a asculta toata ziua! Sigur, alte boxe pot avea durata si mai mare a bateriei, dar nu fara sa compromita basii puternici si impresionanti pe care ii veti experimenta cu boxa Bluetooth Bose SoundLink Revolve.

 

 

Poti lasa telefonul deoparte

Nu ai telefonul la indemana? Nicio problema! Poti face rezervari la cina sau sa trimiti un SMS si asa. Doar tii apasat butonul Multifunction si accesezi comenzile vocale pentru Siri si Google Now™ direct de pe boxa. Problema rezolvata!

 

Tip boxa Portabila
Culoare Negru
Caracteristici cheie Rezistent la apa Microfon Speaker pairing

CARACTERISTICI TEHNICE

Functii Rezistent la praf Incarcare USB Rezistenta la socuri Asistenta vocala Rezistent la umiditate
Conectivitate Bluetooth Jack audio 3.5 mm
Versiune Bluetooth 4.1
Tip alimentare Acumulator
Autonomie acumulator 13 h
Tensiune alimentare 220 V 240 V
Distanta maxima de operare 9 m

DIMENSIUNI

Latime 8 cm
Adancime 8 cm
Inaltime 15 cm
Greutate 680 g
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.