Luni-Vineri 9-16

Boxe podea GOLDENEAR TRITON THREE+ cu subwoofer activ incorporat, 21Hz - 35kHz, 90dB

ID Produs: 150804

24 LUNI



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

12.685,05 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +2 ani: +1.902,76 lei
Adauga extra-garantie +1 an: +1.268,50 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 516.85 lei/luna

Descriere Boxe podea GOLDENEAR TRITON THREE+ cu subwoofer activ incorporat, 21Hz - 35kHz, 90dB de la Goldenear Technology

Triton Three+ incorporeaza aceleasi tehnologii avansate si asigura performanta de ultima generatie, similara cu cea a fratilor sai mai mari. Triton Three+ este literalmente o versiune mai mica a lui Triton One si Triton Two+. Este solutia perfecta pentru ascultatorii care doresc un difuzor mai compact, dar care ofera performante de inalta calitate atat pe doua canale cat si multi-canal in sistemele de muzica si/sau filme. Ca si Triton two+ si noul Triton three+ incorporeaza tehnologii concepute pentru Triton One. Subwoofer-ul sau alimentat icorporat (o tehnologie a carei baze a fost pusa de directorii GoldenEar, Sandy Gross si Don Givogue) include un amplificator integrat de 800 Watti, digital, care lucreaza cu un difuzor de subwoofer ( 12.7cm x 22.86 cm), montat frontal. Acesta este cuplat la doua radiatoare pasive patratice (10.16 cm x 20.32 cm) care sunt situate pe laterale, aproape de podea, pentru a putea oferii performanta maxima.  Sunt utilizate difuzoare MVPP™ impreuna cu tweetere-le de marca GoldenEar HVFR. De asemenea, basul puternic si profund, integreaza perfect frecventele medii si inalte, extrem de transparente, depasind astfel in performante alte produse similare mult mai scumpe.

Apasati aici ca sa cititi Brosura (ENG)

 






Specificatii Tehnice:

Awards and Reviews:


 

]]>

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Boxa frontala
Tip amplificare Activa
Utilizare Uz casnic
Tip montare De podea
Numar boxe 2
Impedanta iesire 8 Ω
Putere amplificator recomandata 20 - 400 W
Culoare Negru

BOXE FRONTALE

Raspuns in frecventa boxa frontala 21 Hz - 35 kHz
Sensibilitate boxa frontala 90 dB
Diametru difuzor medii boxa frontala 114 mm
Diametru difuzor joase boxa frontala 241 mm
Dimensiuni boxa frontala (W x D x H) 178 x 330 x 1118 mm
Greutate boxa frontala 20.4 Kg

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.