Luni-Vineri 9-16

Espressor manual Blaupunkt CMP301, 850 W, 1.6 l, Negru/Inox

ID Produs: 205277

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

469,12 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +46,91 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +70,37 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 19.15 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Espressor manual Blaupunkt CMP301, 850 W, 1.6 l, Negru/Inox de la Blaupunkt

CMP301 este un dispozitiv specializat, de inalta calitate si fiabilitate, care a fost conceput pentru a indeplini cerintele si pentru a satisface cei mai exigenti utilizatori si pasionati de cafea. Designul clasic faciliteaza montarea acestuia in fiecare spatiu de bucatarie.

 

SIMPLITATEA DE UTILIZARE

CMP301 pregateste o cafea excelenta si aromata, folosind doar trei butoane cu comenzi LED. Veti face o cafea ca in cele mai bune cafenele.

Experienta excelenta a cafelei incepe prin pornirea dispozitivului, turnarea cafelei macinate in ceasca de presiune, montarea cupei de presiune pe aparatul de cafea si apoi apasarea butonului „Pregatirea cafelei”. Functia de oprire va permite sa umpleti o ceasca cu cafea la dimensiunea sau puterea aleasa de dvs. Apasand din nou butonul „prepararea cafelei” se va incheia procesul.

Aceasta caracteristica va permite sa pregatiti cafeaua exact asa cum doriti.

Cu functia de spumare a laptelui, puteti crea o spuma de lapte ideala, perfect incalzita, toate acestea pot fi realizate cu usurinta printr-o simpla atingere a unui singur buton, iar dupa un timp va puteti bucura de spuma matasoasa.

ESPRESSO PERFECT

CMP301 este echipat cu doua filtre care va permit sa pregatiti unul sau doua espresso-uri. Espresso preparat pregatit conform regulilor stabilite de baristi cunoscuti in intreaga lume, conform retetei, un espresso perfect trebuie preparat cu 7g de cafea macinata. Exista doua filtre incluse in set, primul are o capacitate de 7g, iar al doilea 14g. Cu un rezervor mare de apa care poate contine pana la 1,6 l, nu va trebui sa va faceti griji cu privire la reumplerea apei in fiecare dimineata. Pompa italiana durabila creeaza o presiune de pana la 15 bar, datorita careia va puteti bucura de cafea la cele mai inalte standarde ca si in cele mai bune cafenele.

 

TEMPERATURA DE RASPARARE PERFECTA

Sistemele de incalzire a apei utilizeaza un fierbator pentru a mentine o temperatura constanta a apei pe tot parcursul procesului de preparare. Sistemul de control al temperaturii, care consta din doua termostate, ofera temperatura ideala de preparare (95° C) si un debit de abur eficient pentru spumarea laptelui de (130° C).

INTRETINERE USOARA

Duza de spumare detasabila si tava de scurgere sunt caracteristicile care va vor reduce la minimum timpul petrecut pentru intretinerea si curatarea CMP301.

ECONOMIE DE ENERGIE

Solutiile utilizate in constructia acestui aparat de cafea va vor face mai putin ingrijorat de facturile la electricitate. Sistemul de incalzire a apei cu eficienta ridicata reduce semnificativ consumul de energie electrica. Puterea de 850W este suficienta pentru a pastra parametrii ideali de functionare. In plus, daca uitati sa opriti CMP301, dupa 15 minute de inactivitate, dispozitivul se opreste automat.

Specificatii generale Tip incastrare Standard
Tip aparat Manual
Numar bauturi preparate 1
Putere (W) 850
Capacitate rezervor apa (l) 1.6 l
Presiune (bari) 15
Tip bautura Espresso
Capacitate compartiment cafea (gr) 7 g 14 g
Dispozitiv spumare lapte Manual
Alimentare Cafea macinata
Functii si programe Altele Termostat Protectie supraincalzire Indicator luminos Indicator nivel apa Tava de scurgere detasabila Sistem economisire energie electrica
Specificatii tehnice Greutate (kg) 3.2
Culoare Negru / Inox
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      850 W
    • Presiune
      15 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.