Luni-Vineri 9-16

Espressor automat Bosch VeroCafe Seria 2 TIE20301, 1300 W, 1.4 L, 15 bar, Negru/Argintiu

ID Produs: 226224

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

2.460,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +246,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +369,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 100.27 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Espressor automat Bosch VeroCafe Seria 2 TIE20301, 1300 W, 1.4 L, 15 bar, Negru/Argintiu de la BOSCH

Cafea neagra sau un cappuccino delicios – daca vrei sa prepari cafeaua fara niciun efort, displayul intuitiv este exact ceea ce cauti. Poti naviga cu usurinta prin toate optiunile si poti alege tipul de bautura pe care vrei sa il pregatesti - simplu, rapid si cu efort minim.

MilkMagic Pro: cappuccino si latte macchiato preparate usor


Vrei sa savurezi un cappuccino sau latte macchiato cu spuma de lapte? Datorita MilkMagic Pro, acest lucru este surprinzator de simplu. Doar pune laptele in ceasca sau in pahar, impinge in jos dispozitivul de spumare, iar dupa ce laptele a fost spumat, aparatul va prepara cafea si tu vei savura un cappuccino exact cum iti place. Dupa ce ai terminat, clateste dispozitivul de spumare sub jet de apa.

Program automat pentru decalcifiere si curatare pentru durata lunga de functionare


Calc’n Clean combina in mod convenabil curatarea si decalcifierea aparatului, astfel incat sa te bucuri mult timp de gustul minunat al cafelei. Calc’n Clean te ghideaza prin fiecare pas al programului de curatare si decalcifiere ceea ce asigura o durata lunga de functionare a aparatul si o cafea cu gust intens.

Tehnologie pentru prepararea optima a cafelei


Cand vine vorba de prepararea unei cafele cu un gust deosebit, sunt multe de luat in considerare: cantitatea de apa, temperatura de preparare si gradul de macinare al boabelor. Aroma Max System are grija de toate acestea, garantand o calitate excelenta a cafelei.

Rasnita ceramica pentru cafea proaspat macinata


Vrei sa te bucuri de aroma completa a boabelor de cafea? Rasnita ceramica te asigura ca toate boabele de cafea sunt proaspat macinate astfel incat sa savurezi de fiecare data o bautura facuta exact pe gustul tau. Datorita materialului rezistent, aparatul de cafea va face acest lucru pentru o lunga perioada de timp.

Toate specialitatile de cafea la o atingere de buton: functia OneTouch

Indiferent ce vrei – espresso, cappuccino sau latte macchiato – prepararea tuturor specialitatilor de cafea cu Functia OneTouch are loc automat in cel mai scurt timp posibil. Deoarece dozarea cafelei si a spumei de lapte este controlata automat cu ajutorul tehnologiei inovatoare, fiecare bautura este disponibila cu o simpla atingere de buton.

 

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea boabe
Utilizare Rezidential
Numar duze cafea 1
Material rasnita Ceramica
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1300 W
Capacitate rezervor apa 1.4 l

DIMENSIUNI

Latime 378 mm
Adancime 247 mm
Inaltime 420 mm
Greutate 7 Kg
Lungime cablu 1 m
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1300 W
    • Presiune
      15 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.