Luni-Vineri 9-16

Espressor manual De'Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M, 1450W, extractie la rece, carafa pentru lapte cu tehnologie LatteCrema, 2.5l, 19 bar, Agintiu

ID Produs: 217958

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

6.098,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +609,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +914,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 248.48 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Espressor manual De'Longhi La Specialista Maestro EC 9865.M, 1450W, extractie la rece, carafa pentru lapte cu tehnologie LatteCrema, 2.5l, 19 bar, Agintiu de la Delonghi

 

 

Sensor Grinding Technology

 

Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca. 

Boabele proaspat rasnite elibereaza o aroma bogata si cea mai mare cantitate de CO2 permitand sa prepari un espresso cu o crema mai densa. Este important sa te asiguri ca rasnita este setata la dimensiunea potrivita pentru macinare: particulele prea fine vor rezulta intr-un shot lent, supra-extras cu un gust amar si ars, in timp ce particulele prea grosiere vor rezulta intr-un shot sub-extras, slab, apos si cu gust acru.

   
 

Rasnita din metal inoxidabil cu 8 setari

 

Nivelurile de macinare ale espressorului La Specialista Maestro pornesc de la 1 (foarte fin) pana la 8 (grosier) si au fost definite pentru a produce pudra de dimensiune perfecta si cea mai buna aroma in ceasca ta, in functie de tipul de boabe de cafea pe care le-ai ales. De fapt, fiecare tip de boabe de cafea se comporta diferit la macinare din cauza densitatilor diferite.

 

La Specialista Maestro este echipat cu 4 filtre (2 filtre pentru cantitati diferite de pudra de cafea si 2 filtre dedicate retetei Espresso Cool).

 

Filtrul pentru 1 ceasca permite o cantitate de pana la 12g de pudra de cafea si este potrivit pentru un espresso simplu sau o cafea lunga.

 

Filtrul pentru 2 cesti permite o cantitate de pana la 20g de pudra de cafea si este potrivit pentru doua cesti de cafea, o cafea dubla si cu aroma puternica pentru o ceasca mai mare sau pentru utilizarea unor boabe de cafea cu un grad usor de prajire.

 

Filtrele au un singur perete, exact ca cele folosite de un barista profesionist in cafenele.

 

Setati doza potrivita de cafea rotind selectorul de dozare in etape, incepand de la cantitatea minima pana cand ati atins semnul indicat in interiorul filtrului.

 

Daca sunteti pasionat de cafea, acestea sunt optiunea preferata, deoarece permit un control mai mare al extractiei, iar rezultatul este o bautura cu corp plin si care surprinde toate aromele boabelor de cafea.

   
 

Smart Tamping Station

 

Presarea corecta a dozei de cafea este esentiala pentru o extractie optima a cafelei. 

 

Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor; trebuie doar sa apasati maneta si espressorul va aplica presiunea corecta asupra pudrei de cafea. Presiunea ideala este de 15-20 kg, in functie de filtrul utilizat.

   
 

Active Temperature Control


Extractia perfecta a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabila. 

Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces de preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca.

Fiecare tip de cafea are nevoie de o temperatura dedicata pentru a extrage cele mai bune arome. Cele 5 profiluri de temperatura oferite de La Specialista Maestro permit alegerea temperaturii ideale a apei utilizate in procesul de infuzare, in functie de boabele de cafea alese. Temperatura selectata ramane stabila in timpul procesului de preparare pentru o extractie optima a cafelei.

Sortimentele de boabe de cafea, precum si culorile de prajire necesita propria setare de temperatura specifica pentru cea mai buna extragere. De exemplu, o temperatura mai scazuta este adesea preferat in cazul boabele de cafea Robusta si mai putin pentru boabele de cafea Arabica. Acelasi lucru se aplica si boabelor cu o culoare de prajire mai intensa sau boabelor proaspat prajite fata de cele degazate in timp.

Cele 5 setari de temperatura corespund unui interval de temperaturi cuprins intre  90° si 98°C.

Setarea 1: ≃ 90°C

Setarea 2: ≃ 92°C

Setarea 3: ≃ 94°C

Setarea 4: ≃ 96°C

Setarea 5: ≃ 98°C

Acestea sunt temperaturile apei din interiorul thermoblock-ului si sunt diferite de temperatura bauturii din ceasca sau de temperatura masurata atunci cand bautura curge din portfiltru.

 

Dual Heating System

 

La Specialista Maestro este echipat cu 2 sisteme de incalzire.

Thermoblock-ul de inalta performanta dedicat prepararii cafelei incalzeste in mod constant apa pentru cafea.

Sistemul de incalzire dedicat aburului asigura temperatura ideala pentru prepararea optima a laptelui spumat.

 

Dynamic Preinfusion

 

Preinfuzia este dinamica deoarece durata acestui procedeu este adaptata la densitatea dozei de cafea, pentru a se asigura ca intreaga suprafata este umeda si uniforma. Acest lucru contribuie la realizarea unei extractii perfecte, de fiecare data.

 

Spumare manuala a laptelui cu sistemul My LatteArt 

 

Pentru Latte Art, textura de microspuma si temperatura sunt doua elemente care, atunci cand se combina, au un rol esential in obtinerea rezultatului dorit.

Pentru o experienta barista completa, puteti spuma manual laptele folosind distribuitorul de aburi My LatteArt.

Cu ajutorul acestui sistem este foarte usor de obtinut o spuma catifelata si densa pentru bauturile pe baza de lapte sau o spuma fina si consistenta potrivita pentru latte art.

Pentru prepararea laptelui, temperatura este un element crucial, atat la inceputul cat si la finalul procesului.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru a asigura un timp corect de texturare este sa folosesti lapte proaspat si rece din frigider.

Temperatura finala este, de asemenea, foarte importanta: cand laptele depaseste 65-70 °C, grasimile pe care le contine acesta incep sa se separe si acest lucru duce la pierderea texturii, dar si la acrirea aromei cafelei.

   
 

Bauturi texturate, fara efort, cu tehnologia automata de spumare a laptelui, LatteCrema

 

La Specialista Maestro nu ofera doar o experienta manuala autentica, ci si simplitate si comoditate, datorita optiunii complet automate pentru lapte. Inginerii De’Longhi au perfectionat metoda de amestecare a aerului, laptelui si aburului cu acuratete absoluta, pentru a crea o spuma de lapte fina si compacta. Pentru a avea cel mai bun rezultat in ceasca, laptele proaspat semidegresat din frigider este cea mai buna alegere, deoarece are cele mai bune proportii de proteine si grasimi. Proteinele ofera consistenta si volum spumei de lapte, in timp ce grasimile ii ofera textura cremoasa si gustul specific.

Cu tehnologia LatteCrema retetele pe baza de cafea si lapte precum Cappuccino, Flat White si Latte Macchiato pot fi preparate fara efort. Sistemul LatteCrema a fost proiectat pentru a face cea mai buna spuma de lapte, cu densitate si cremozitate perfecte, la temperatura ideala, ce rezista pana la ultima picatura.

Tehnicienii din laboratorul De’Longhi au efectuat mai multe teste care demonstreaza ca tehnologia LatteCrema functioneaza si cu lapte pe baza de plante. Rezultatele in ce priveste calitatea si aspectul pot diferi in functie de tipul de bautura utilizata sau de marca de lapte.

Soia este foarte similara in ceea ce priveste continutul de proteine si grasime cu laptele semidegresat, astfel se poate obtine o spuma densa care nu se topeste rapid.

Laptele de migdale este usor de folosit pentru incalzire si texturare.

Laptele de ovaz este bogat in proteine si fibre. Aceasta optiune este probabil cea mai apropiata de lactate in ceea ce priveste textura si gustul si creeaza o spuma foarte bogata.

Laptele de orez este cea mai “usoara” alternativa pentru laptele de vaca.

   

Carafa pentru lapte cu functie de auto-curatare

 

Carafa pentru lapte are o capacitate de  max 300 ml, este prevazuta cu 3 nivele de spumare a laptelui si functie automata de curatare. 

Pentru a garanta igiena impecabila, carafa are un sistem integrat de curatare: activati functia dupa prepararea laptelui si toate componentele care au intrat in contact cu laptele vor fi curatate cu apa fierbinte si abur.

 

Sistem dedicat de incalzire pentru lapte

 

Crearea texturii perfecte a laptelui va deveni un ritual al fiecarei dimineti.

Performantele de spumare sunt posibile datorita sistemului de incalzire dedicat laptelui, ce garanteaza ca espressorul este intotdeauna pregatit sa inceapa spumarea laptelui, la temperatura potrivita.

   
 

Inaltimea cestilor si a paharelor

 

La Specialista Maestro permite prepararea bauturilor preferate in pahare si cesti cu o inaltime de pana la 12 cm.

Exista, de asemenea, un suport pliabil pentru cesti si pahare mici, potrivite pentru espresso, de pana la 8 cm inaltime. Acest lucru permite ca livrarea cafelei sa fie mai aproape de ceasca, iar crema bauturilor pe baza de cafea sa fie consistenta.

   
 

Accesorii incluse in pachet:

 

  • Carafa pentru spumarea automata a laptelui;
  • Portfiltrul si 4 filtre (1 filtru single, 1 filtru double si 2 filtre special concepute pentru reteta Espresso Cool, single si double);
  • Decalcifiant 100 ml;
  • Sfere anticalcar;
  • 2 perii de curatare;
  • Laveta din microfibra.

 

Sfaturi pentru curatarea si intretinerea espressorului

 

Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.

 

Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale. 

Pentru procesul de decalcifiere, adaugati 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate in manualul de utilizare.

 

Sferele anticalcar sunt compatibile cu orice espressor prevazut cu rezervor de apa si sunt concepute pentru a preveni si a impiedica depunerile de calcar de-a lungul timpului. Sferele anticalcar prelungesc durata de viata a espressoarelor si in acelasi timp, asigura un rezultat de calitate in ceasca.

Recomandam inlocuirea sferelor la un interval de 3 luni.

 

 

 

Tip Manual
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea boabe
Utilizare Rezidential
Tip bautura Cafea Espresso Cappuccino Latte macchiato Flat white Americano
Numar produse preparate 8
Sistem spumare lapte Manual
Numar duze cafea 2
Trepte de macinare rasnita 8
Trepte temperatura 5
Material rasnita Inox
Functii Bautura personalizata
Accesorii incluse 2 x Perie de curatare Laveta din microfibra 1 x Portfiltru Sfere anticalcar 1 x Decalcifiant Carafa pentru lapte
Culoare Negru Argintiu

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Presiune pompa 19 bar
Capacitate rezervor apa 2.5 l
Capacitate compartiment cafea 250 g

DIMENSIUNI

Inaltime maxima ceasca 12 cm
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1450 W
    • Presiune
      19 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.