Luni-Vineri 9-16

Pachet Espressor Nespresso De'Longhi Inissia EN80.BAE, 1450W, 19 Bar + Aparat pentru spumare lapte Aeroccino 3 Negru, 0.7L, Negru

ID Produs: 223581


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

714,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +71,50 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +107,25 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 29.13 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Pachet Espressor Nespresso De'Longhi Inissia EN80.BAE, 1450W, 19 Bar + Aparat pentru spumare lapte Aeroccino 3 Negru, 0.7L, Negru de la Delonghi

Expertiza Nespresso pentru un espresso de o calitate de neegalat. Noul espressor ultra compact Nespressop Essenza oferă un espresso perfect, pentru a satisface gusturile tuturor datorită noii generații ce presupune un design compact, cu o interfață prietenoasă cu utilizatorul și un aspect modern. Noul aparat este mai mic ca niciodată și este disponibil în 2 forme distincte, proiectate special pentru a fi ușor de integrat în orice bucătărie.

Espressorul Nespresso Essenza. Calitate excepțională și design ultra compact, ''Esențele tari se țin în sticluțe mici'' - aceeași poveste este valabilă și pentru espressorul Nespresso Essenza ce dispune de un design ultra compact și oferă un espresso de o calitate superioară. Noua generație de espressoare Essenza oferă o interfață prietenoasă cu utilizatorul și un design modern, ce va fi ușor de integrat în orice bucătărie.

Espressorul cu capsule Essenza. Este ușor de utilizat și garantează băuturi delicioase pe bază de cafea cu o simplă apăsare de buton datorită pompei de 19 bari și a celor 2 butoane de personalizare pentru a satisface gusturile tuturor. Tehnologia Aeroccino este ideală pentru a prepara lapte fierbinte și spumă de lapte pentru băuturi pe bază de cafea și lapte, oferind o încălzire rapidă în numai 25 de secunde și o funcție de economisire a energiei electrice.

Design ultra compact pentru confort maxim. Noua generație de espressor cu capsule Nespresso Essenza beneficiază de un design ultra compact, o interfață prietenoasă cu utilizatorul și aspect modern.

Espresso cu o calitate impresionantă. Presiunea de 19 bari oferă o calitate excepțională espresso-ului tău de fiecare dată.

Espresso și Lungo excepționale. Exact așa cum îți plac. Alege cu ușurință între un espresso rafinat (40 ml) sau un lungo fierbinte și desăvârșit (110 ml) cu ajutorul celor 2 butoane dedicate, ce-ți vor permite să personalizezi cantitățile după bunul plac.

Încălzire rapidă. Aparatul va fi gata de utilizare în numai 25 de secunde astfel că vei putea prepara băuturile tale favorite aproape instant.


Economisește energie electrică. Aparatul este echipat cu un mod de funcționare ce reduce consumul de energie electrică și intră în funcțiune automat după 3 minute de inactivitate. De asemenea, funcția de oprire automată este și ea prezentă și intră în funcțiune după 9 minute de inactivitate.

Aspect modern într-un aparat cu adevarat compactCorpul ultra compact al aparatului în combinație cu designul modern vor face ca aparatul să se integreze perfect în orice bucătărie.

Băuturi cremoase pe bază de cafea și lapte. Savurează băuturi delicioase atât pe bază de cafea, cât și pe bază de lapte datorită tehnologiei Aeroccino, ideală pentru a prepara lapte fierbinte și spuma de lapte.


De ce să alegi Nespresso? Experiența supremă a cafelei. O cană de cafea nu reprezintă doar o pauză. pentru unii este un întreg ritual, iar pentru noi o adevarată experiență. De la ceașca de cafea până în momentul revelator al degustării, am perfecționat fiecare etapă de producție, în cele mai mici detalii, pentru ca fiecare ceașcă să fie o reală desfătare a tuturor simțurilor. Nespresso aplică riguroase standarde de selectie a cafelei, alegând numai soiuri Gourmet, măcinate, acestea pot exprima în fiecare ceașcă până la 900 de note aromatice diferite, ce satisfac și cele mai exigente gusturi. Combinând selecția atentă a boabelor cu cele mai avansate tehnologii, un design avangardist și servicii exclusiviste, alegerea dumneavoastră va fi lipsită de orice compromis. În prezent, învelișul din aluminiu este cea mai sigură cale de a proteja aromele extraordinare și gustul delicat al cafelei noastre.

Cafeaua este protejată de factorii din exterior. Iar aromele sale prețioase rămân intacte în interior.Din fiecare capsulă de cafea reciclată se pot forma alte obiecte pe care le veți întâlni zi de zi – de exemplu alte capsule, biciclete, bricege, scaune, pixuri, cadre de ferestre sau carcase de ceas, iar zațul de cafea este folosit ca îngrășămant pentru plantațiile de orez și poate fi transformat în energie regenerabilă, cum ar fi biocombustibilul pentru autobuze. Nespresso implementează mereu propria infrastructură de reciclare în țările în care este prezent, pentru a se asigura de bună funcționare a tuturor proceselor și în privința acestor aspecte, din ce în ce mai importante. În Romania, colectarea capsulelor de cafea Nespresso poate fi efectuată începand din luna februarie 2018, iar mai multe detalii se pot obține prin intermediul Clubului Nespresso.

  • Presiune pompă max 19 bar;
  • Reţete presetate: 2 (Espresso, Lungo)
  • Numărul de cești pregătite în același timp:1
  • Tavă de picurare reglabilă (număr de niveluri): 2
  • Greutate 2,3 kg;
  • Recipient pentru apă detaşabil de 0,6 l;
  • Container pentru capsule (5-6 capsule);
  • Dimensiuni: 84 x 204 x 330 mm;
  • Încălzeşte în 25 de secunde.
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1450 W
    • Presiune
      19 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.