Luni-Vineri 9-16

Espressor automat De’Longhi Rivelia EXAM440.55.G - 0132215475, 1450W, 19 bar, Rezervor 1.4l, 2 recipiente pentru boabe, Tehnologie Bean Adapt, Carafă cu tehnologie LatteCrema Hot, Pebble Grey

ID Produs: 227167

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

3.744,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +374,50 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +561,75 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 152.58 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Espressor automat De’Longhi Rivelia EXAM440.55.G - 0132215475, 1450W, 19 bar, Rezervor 1.4l, 2 recipiente pentru boabe, Tehnologie Bean Adapt, Carafă cu tehnologie LatteCrema Hot, Pebble Grey de la Delonghi

  • 2 recipiente pentru boabe de cafea
  • carafă pentru lapte
  • filtru de apă
  • duză de apă
  • măsură pentru cafea premacinată
  • bandă test pentru duritatea apei
  • cablu de alimentare de 1.20 m
  • Intra in universul cafelei cu espressorul automat Rivelia. Exploreaza tipuri de boabe diferite cu ajutorul Sistemului Bean Switch si bucura-te de o experienta captivanta cu afisaj color tactil de 3,5", animatii si retete de cafea adaptate preferintelor tale. Completati bauturile pe baza de lapte cu o spuma bogata si fina, folosind tehnologia LatteCrema Hot.

    PE SCURT
    Sistemul Bean Switch permite schimbarea cu usurinta a diferitelor sortimente de cafea boabe
    Tehnologia Bean Adapt adapteaza cu usurinta nivelul de macinare, doza de cafea si temperatura de infuzie a boabelor alese
    LatteCrema Hot ofera automat o spuma de lapte calda si bogata si curatare automata printr-o singura atingere
    Afisaj color intuitiv de 3,5" cu 16 bauturi preparate printr-o singura atingere
    Design elegant si compact de culoare Pebble GreyExploreaza lumea infinita a boabelor de cafea
    Sistemul Bean Switch iti permite sa explorezi noi sortimente de cafea boabe. Rivelia este echipat cu 2 recipiente de cafea interschimbabile de 250 g pentru ca tu sa te bucuri de diferite gusturi ale cafelei. Pentru a te pregati pentru inlocuire, utilizeaza mai intai modul Switch pentru a goli rasnita de boabe, alegand sa prepari o cafea sau sa le macini.O experienta captivanta in universul cafelei adaptata gustului tau.
    Bucura-te de interactiunea cu afisajul color intuitiv si tactil, de 3,5", cu multe animatii. Rivelia iti dezvaluie ritualul cafelei si ajusteaza meniul pe parcursul zilei, pentru o experienta captivanta, personalizata, cu pana la 4 profiluri de utilizator.

     

    Tip Automat
    Utilizare Rezidential
    Culoare Gri

    SPECIFICATII TEHNICE

    Putere 1450 W
    Capacitate rezervor apa 1.4 l


    Tehnologia Bean Adapt permite adaptarea rasnitei in functie de tipul boabelor de cafea.
    Rasnita metalica cu 13 setari si tehnologie inteligenta se adapteaza fiecarui sortiment de boabe de cafea, garantand rasnirea si extragerea aromei perfecte in functie de tipul de cafea ales si gradul de prajire.
    Sistemul De'Longhi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata ce ramane in rasnita, astfel incat pentru prepararea fiecarei retete este folosita doar cafea proaspat rasnita.



    Explorează lumea infinită a boabelor de cafea.
    Sistemul Bean Switch îți permite să explorezi noi sortimente de cafea boabe. Rivelia este echipat cu 2 recipiente de cafea interschimbabile de 250 g pentru ca tu să te bucuri de diferite gusturi ale cafelei. Pentru a te pregăti pentru înlocuire, utilizează mai întâi modul Switch pentru a goli râșnița de boabe, alegând să prepari o cafea sau să le măcini.

    Functia Extra Shot este potrivita tuturor iubitorilor de cafea cu gust intens.
    Gratie celor 4 profiluri de utilizator espressorul va memora preferintele si va ajusta meniul de cafea pe parcursul zilei, pentru o experienta unica.
    Bautura perfecta este aceea care se potriveste perfect gustului tau si este preparata asa cum iti doresti.
    Personalizarea bauturilor se realizeaza foarte usor selectand cantitatea de cafea rasnita (5 optiuni) si cantitatea de bautura din ceasca (4 optiuni) si temperatura (3 optiuni).
    Capacitatea rezervorului de apa este de 1,4 l.
    Ecran color TFT de 3,5’’ cu animatii interesante.
    Personalizeaza bautura preferata si incepe calatoria imersiva cu fiecare ceasca de cafea.



    Carafa cu Tehnologie LatteCrema Hot prepara spuma densa de lapte cald si are functie de autocuratare integrata.

    Tehnologia LatteCrema amesteca abur, aer si lapte in proportia corecta, astfel incat sa ofere intotdeauna cea mai buna spuma pentru bauturile tale preferate cu lapte, pe baza de cafea.
    Simplu de personalizat pentru a se potrivi preferintelor tale, poti ajusta intensitatea cafelei, cantitatile de ingrediente si poti alege intre 3 niveluri de spuma pentru a obtine bautura preferata, cu lapte sau alternative pe baza de plante.
    Pentru o spuma de lapte densa si cremoasa, laptele trebuie sa fie rece (aproximativ 5°C).

    Usor de intretinut.
    Toate espressoarele automate De’Longhi au fost proiectate pentru a simplifica procesele de intretinere.
    Infuzorul asigura distributia caldurii si presiunea corecta in timpul infuzarii pentru a extrage tot ce e mai bun din pudra de cafea. Fiind o componenta cheie a espressorului, acesta trebuie curatat in mod regulat. Infuzorul este detasabil si se recomanda curatarea acestuia, o data pe luna, clatindu-l sub jet de apa. Nu se folosesc detergenti sau alte lichide pentru curatare si nu se introduce in masina de spalat vase.

    Carafa pentru lapte cu functie de autocuratare.
    Pentru a garanta o igiena impecabila, carafa are un sistem integrat de curatare: activeaza functia dupa prepararea laptelui si toate componentele care au intrat in contact cu acesta vor fi curatate cu apa fierbinte si abur. Carafa este extrem de practica si usor de depozitat in frigider.

    Curatare in profunzime.
    Carafele se dezasambleaza si toate componentele pot fi curatate, in siguranta, in masina de spalat vase. Pentru a prelungi durata de viata a espressorului si a obtine un gust perfect in ceasca, recomandam folosirea accesoriilor De’Longhi pentru curatare si ingrijire.
    Decalcifierea, efectuata ori de cate ori este solicitata de espressor, este esentiala. Espressorul are un proces automat de decalcifiere si este recomandat sa folositi doar decalcifiantul De’Longhi EcoDecalk. Decalcifiantul EcoDecalk este puternic, rapid, ecologic si contine doar ingrediente naturale. Pentru procesul de decalcifiere adaugati 100 ml de solutie EcoDecalk in rezervorul de apa, completati cu apa rece, proaspata si urmati instructiunile simple indicate de espressor.
    Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espressorului. 

  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1450 W
    • Presiune
      19 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.