Luni-Vineri 9-16

Espressor automat De’Longhi ECAM 13.123.B, 1450 W, 1.8 L, 15 bar, Negru

ID Produs: 227178

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

1.549,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +154,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +232,35 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 63.11 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Espressor automat De’Longhi ECAM 13.123.B, 1450 W, 1.8 L, 15 bar, Negru de la Delonghi

Tip Automat
Tip incastrare Standard
Tip alimentare Cafea boabe
Utilizare Rezidential
Numar duze cafea 2
Material rasnita Inox
Functii Sistem Anti-picurare
Culoare Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 1450 W
Capacitate rezervor apa 1.8 l

DIMENSIUNI

Latime 23.8 cm
Adancime 43 cm
Inaltime 34 cm
Greutate 9 Kg

Cafea delicioasa, proaspat macinata, prin simpla apasare a unui buton


Bucurati-va de cafeaua in stil italian pregatita cu grija de espressorul De’Longhi ECAM 13.123.B. Cu acest espressor automat, puteti pregati o cafea delicioasa, proaspat macinata, prin simpla apasare a unui buton. Alegeti espresso, cafea sau cafea lunga. Daca va doriti un cappuccino cremos, il puteti obtine spumand laptele manual cu ajutorul duzei de abur.

Tehnologie de macinare


Tehnologia de macinare integrata asigura mereu boabe proaspat macinate. Nivelul de macinare poate fi ajustat dupa preferinte gratie celor 13 setari. Rasnitele conice de metal inoxidabil sunt calibrate cu laser pentru o precizie de 100%. Espressorul ofera si posibilitatea de a folosi cafea premacinata.
Tehnologie de macinare
Sistem Cappuccino

Sistem Cappuccino


Espressorul prezinta un sistem manual care combina aburul, aerul si laptele si ajuta astfel la prepararea unui Cappuccino delicios, cu spuma bogata, asemenea unei bauturi in stil italian. Sistemul are 2 optiuni de spumare a laptelui: spuma densa si cremoasa pentru bauturile preferate pe baza de lapte si lapte cald cu spuma fina si delicata pentru Latte art.

Cea mai proaspata cafea


Sistemul De'Longhi fara tuburi reduce la minimum cantitatea de cafea macinata care ramane in rasnita, astfel incat la prepararea fiecarui espresso este folosita doar cafea proaspat macinata.
Prepara simultan 2 bauturi

Prepara simultan 2 bauturi


Espressorul ofera posibilitatea de a prepara 2 cafele in acelasi timp, pentru a economisi timp. Savureaza in fiecare ceasca un espresso cu aceeasi aroma bogata si crema de culoarea alunei. Pregateste bauturile cu cafea la temperatura potrivita, cu densitatea, gustul si culoarea perfecta multumita tehnologiei De'Longhi. Personalizarea bauturilor este foarte simpla: se poate regla cantitatea de apa, cantitatea de cafea si temperatura bauturilor pentru a se potrivi tuturor gusturilor. Espressorul poate prepara automat urmatoarele bauturi: espresso, cafea, 2 x espresso, 2 x cafea si cafea lunga.

Intretinere usoara


Curatarea si intretinerea espressorului sunt procese usor de parcurs. Infuzorul este detasabil iar tavita de picurare poate fi introdusa in masina de spalat vase. Espressorul parcurge ciclul de auto-curatare de fiecare data cand este deschis sau inchis.

Filtrul de apa De'Longhi


Filtrul de apa De’Longhi protejeaza espressorul de formarea depozitelor de calcar si ajuta la eliminarea impuritatilor din apa, imbunatatind gustului cafelei. In conditii normale de uz se poate utiliza timp de 2 luni, apoi este necesara inlocuirea cu un filtru nou, reducand astfel frecventa decalcifierii espresorului.
  • General
    • Tip aparat
      Espressor
    • Putere
      1450 W
    • Presiune
      15 bar

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.