Luni-Vineri 9-16

Ceainic Forever Moka Miss Moka Prestige verde, 120 ml, pentru 2 cesti

ID Produs: 188608


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

116,89 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Ceainic Forever Moka Miss Moka Prestige verde, 120 ml, pentru 2 cesti de la FOREVER

Savurați o ceașcă de cafea de calitate preparată într-un vas de moka Forever. Acest tip de aparat de cafea italian vă va pregăti o cafea delicioasă și, în același timp, va completa designul mediului de bucătărie. Oala Moka foloseste metoda clasica de preparare a cafelei cu abur sub presiune.

După câteva clipe, pregătește 2 căni. Acest ceainic este construit din aluminiu, care se remarcă prin buna conductivitate termică.

În plus, își va păstra aspectul tradițional. Volumul acestui ceainic este de 120 ml.

Caracteristici cheie: oala moka aparține gospodăriei oricărui iubitor de cafea, materialul este aluminiu, poate pregăti 2 căni de cafea deodată, tip italian de preparare a cafelei cu abur sub presiune, sursă de încălzire: gaz, electricitate și vitroceramică , mâner înlocuibil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.