Luni-Vineri 9-16

Canon AS-120 mini calculator de birou

ID Produs: 64092

2 ani



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Calculatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Canon AS-120 mini calculator de birou de la Canon

Graţie designului arcuit, acest calculator de birou cu 12 cifre are un afişaj LCD înclinat de dimensiuni mari, astfel încât să puteţi citi uşor toate cifrele dintr-o privire, în diverse condiţii de lumină. Configuraţia simplă - cu o tastatură clară şi taste mari, codate după culoare - asigură introducerea uşoară şi fără erori a cifrelor.

Pe lângă forma ergonomică, acest model are un impact redus asupra mediului, un factor deosebit de important astăzi pentru toate organizaţiile şi pentru toţi oamenii. Unele dintre aceste componente din plastic sunt fabricate din materiale reciclate provenite de la produse Canon.

Acest calculator compact şi uşor de culoare gri închis are un aspect elegant şi profesional. Este conceput pentru a se integra armonios pe birou sau pe un raft.

Indiferent de condiţiile de iluminare, acest calculator cu alimentare dublă, solară şi de la baterie, nu vă va dezamăgi. Funcţia de oprire automată permite oprirea calculatorului atunci când nu este utilizat timp de circa 7 minute, pentru a economisi energie.

Producător Canon
Descriere  
Funcții Majorare (MU)
Inversare (RV)
Total general (GT)
Funcţie de oprire automată
Culoare gri
Tip ecran LCD 12 cifre
Dimensiune ecran 72,8 x 22,3 mm
Sursă de alimentare 1x baterie LR44 sau solară
Dimensiunea dispozitivului 145 x 100 x 33,5 mm
Greutatea dispozitivului 108 g

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.