Luni-Vineri 9-16

Camera de supraveghere Ezviz CTQ3N, Wi-Fi, 1080P, Smart Home, IR 30 m, Motion Alert, Night Vision, Alexa, Alb

ID Produs: 228391


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

239,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Camera de supraveghere Ezviz CTQ3N, Wi-Fi, 1080P, Smart Home, IR 30 m, Motion Alert, Night Vision, Alexa, Alb de la EZVIZ

Detectie de persoana alimentata de AI

Ca un upgrade de la detectarea simpla a miscarii, algoritmul AI incorporat detecteaza in mod inteligent miscarea formelor umane in timp real. Cand oamenii intra in zona dvs. de detectare personalizata, veti fi alertat imediat.

Mai multe detalii despre persoanele capturate

CTQ3N este alimentat de tehnologia PQ avansata care se bazeaza pe detectarea inteligenta a mediului real. Cand oamenii se apropie, acesta regleaza automat luminozitatea imaginii pentru a evita supraexpunerea. Vedeti mult mai multe detalii decat videoclipul de la sistemele conventionale.

Economisiti bani la depozitare si latime de banda

Camera dispune de tehnologia avansata de compresie video H.265, obtinand o calitate video mai buna cu doar jumatate din latimea de banda si jumatate din spatiul de stocare al standardului de compresie video H.264 anterior.

Auzi ce se intampla

Microfonul incorporat de anulare a zgomotului preia un sunet clar pana la 5 metri distanta. Acum puteti auzi si vedea ce se intampla in curtea dvs., indiferent unde va aflati.

Vivid Night Imaging

Echipat cu lentile optice profesionale, doua spoturi incorporate si doua lumini cu infrarosu (IR), CTQ3N reda imagini color clare chiar si in intuneric negru. Si, mai mult decat sa ajute la producerea imaginii color in timpul noptii, spoturile pot fi folosite si ca proiectoare pentru iluminarea zonelor ascunse din jurul proprietatii dvs.

IP67 rezistent la intemperii

Intreaga carcasa metalica a camerei inteligente ofera o protectie mai puternica si o disipare a caldurii imbunatatita. In plus, cu un rating IP67, poate rezista zilelor ploioase, insorite, furtunoase si chiar cu zapada. Impreuna, CTQ3N va ofera protectie pe tot parcursul anului.

Casa inteligenta

Partenerii EZVIZ cu Amazon Alexa, conecteaza totul pentru a crea o experienta sigura, convenabila si inteligenta.

* Sfat: Criptarea trebuie sa fie dezactivata atunci cand va conectati cu dispozitive terte.

Servicii Cloud EZVIZ

EZVIZ Cloud este o platforma globala de servicii de cloud video pentru utilizatori, colectand, transferand, stocand si analizand date audio si video. Cu serviciile sale de criptare la nivel de banca, datele dvs. vor fi intotdeauna in siguranta. Economisiti bani pe cardurile microSD (maxim 256 GB) si incercati acum EZVIZ Cloud cu o perioada de incercare de 7 zile.

Server local in Europa

Toate camerele si serviciile EZVIZ ruleaza pe serverul local din Europa. Vom proteja securitatea datelor la nivel local.

Tip produs Camera de supraveghere exterior
Tip Camera IP
Tehnologie 1/2.7" 2 Megapixeli Progressive CMOS
Rezolutie senzor (pixeli) 2 Mpx HD 1080P
Interfata Wi-Fi Ethernet Cititor de carduri
Rezolutie video (pixeli) Full HD
Software inclus Accesibil gratuit
Microfon Da (anulare zgomot fundal)
Management Accesarea camerei prin intermediul aplicatiei
Rata transfer (Mb/s) Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4G)
Lentile 2.8mm
Protocoale suportate 802.11 b/g/n
Utilizatori maximi 1
Alimentare 12 V / 1 A
LED-uri indicatoare 4
Dimensiune (mm) 75 x 75 x 155 mm
Greutate 422 g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.