Luni-Vineri 9-16

Aparat foto Aparat Foto Mirrorless Olympus OM-5, 20.4MP, 4K + obiectiv M.Zuiko Digital 12-45mm F4 PRO (Negru)

ID Produs: 212550

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

8.267,92 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +826,79 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.240,19 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 336.85 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aparat foto Aparat Foto Mirrorless Olympus OM-5, 20.4MP, 4K + obiectiv M.Zuiko Digital 12-45mm F4 PRO (Negru) de la OLYMPUS

Tipul aparatului foto Model OM System OM-5
Tip Aparat foto digital cu obiectiv interschimbabil
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 20.4
Format inregistrare RAW
JPEG
Filmare 4K
Rezolutii filmare (pixeli) 4:3 JPEG / Raw 20.4 MP (5184 x 3888)
4:3 JPEG 20.4 MP (1024 x 768)
4:3 JPEG 50 MP (8160 x 6120)
Inregistrare audio Da
Control focalizare Tip focalizare Auto & Manual
Mod Focalizare Continuous-Servo AF, Manual Focus, Single-Servo AF
Control expunere Sensibilitate ISO 200 pana la 25.600 (extins: 64 pana la 25.600)
Tip obturator Electromecanic
Viteze obturator Mecanic 1/8000 la 60 Sec
Electronic Front Curtain 1/320 la 60 Sec
Electronic 1/32000 la 60 Sec
Moduri de expunere Aperture Priority, Auto, Manual, Program, Shutter Priority
Balans de alb Auto, Color Temperature, Custom
Blit Blit incorporat Nu
Control blit extern TTL
Memorie si alimentare Suport stocare SD
Alimentare BLS-50
Intrare / Iesire Iesire HDMI Micro-HDMI
Conectivitate PC WiFi
Bluetooth
1 x 3,5 mm TRS intrare microfon stereo
1 x Micro-USB Input/Output- Power
1 x 2.5 mm Sub-Mini Control
Display Monitor LCD 3.0 inch
Vizor Optic 2.36m-Dot Eye-Level OLED EVF
Obiectiv Distanta focala (mm) 12-45mm
Montura obiectiv MFT
Tip focalizare Autofocus
Unghiul de cuprindere 84° pana la 27°
Distanta focala F4-F22
Configurare obiectiv 12 elemente in 9 grupuri
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 125.3 x 85.2 x 49.7 mm
Greutate 414 g

 

Conceputa pentru a va insoti in aventurile dumneavoastra, camera foto mirrorless OM-5 de la OM SYSTEM este o camera Micro Four Thirds compacta si durabila, potrivita pentru o varietate de nevoi foto si video. Dispunand de un senzor Live MOS de 20,4 MP si de un procesor de imagine TruePic IX actualizat, camera ofera fotografiere continua rapida de pana la 30 fps, precum si inregistrare video DCI si UHD 4K. Senzorul si procesorul ofera, de asemenea, o gama de sensibilitate de pana la ISO 25600, in timp ce un sistem sofisticat de stabilizare a imaginii cu deplasare a senzorului pe 5 axe compenseaza pana la 6,5 stopuri pentru o fotografiere mai clara din mana. Dincolo de imagistica, designul senzorului incorporeaza 121 de puncte de detectare a fazei, toate de tip incrucisat, impreuna cu 121 de zone de detectare a contrastului pentru o focalizare rapida si precisa si performante de urmarire a subiectului.
 
Senzor Live MOS de 20,4 MP si procesor de imagine TruePic IX
 
Un senzor Live MOS de inalta rezolutie de 20,4 MP si procesorul de imagine TruePic IX actualizat lucreaza impreuna pentru a oferi performante rapide de fotografiere, o gama de sensibilitate de pana la ISO 25600 si capacitati versatile de inregistrare video 4K. In plus, senzorul si procesorul ofera o rata de fotografiere continua impresionanta de pana la 30 fps atunci cand fotografiati in noul mod Pro Capture al camerei, permitandu-va sa surprindeti subiecte in miscare rapida atunci cand timpul este esential.
 
AF cu detectie de faza in 121 de puncte, cu toate tipurile de detectie incrucisata
 
Un sistem avansat de autofocalizare combina atat 121 de puncte AF cu detectie de faza, cat si 121 de puncte AF cu detectie de contrast pentru o performanta de focalizare rapida si precisa. Toate cele 121 de puncte de detectie a fazei sunt de tip incrucisat pentru o precizie imbunatatita in conditii de iluminare mixte, oferind capacitati imbunatatite de urmarire a subiectului. Sunt disponibile diferite moduri de focalizare pentru a se potrivi lucrului in diverse conditii de fotografiere, de asemenea, inclusiv modul Group Target cu 25 de puncte pentru subiecte in miscare, cum ar fi pasarile si animalele salbatice. Modul de detectare a fetei si Eye Detection AF au fost, de asemenea, imbunatatite, iar aparatul foto dispune de un mod AF Starry Sky recent conceput, precum si de setari individuale ale zonei AF pentru pozitiile verticale si orizontale.
 
Stabilizare a imaginii cu 5 axe cu deplasare a senzorului
 
Stabilizarea imaginii cu deplasare a senzorului in interiorul corpului ajuta la minimizarea aparitiei tremurului camerei cu pana la 6,5 stopuri cu orice obiectiv utilizat si compenseaza miscarile camerei, care devin deosebit de vizibile atunci cand lucrati cu telefotografii, imagini macro si expuneri lungi. In plus, acest sistem unic de stabilizare a imaginii functioneaza pe cinci axe, ceea ce aduce beneficii atat pentru fotografierea traditionala a imaginilor statice, cat si pentru inregistrarea de filme si lucrul mai eficient cu subiectii in miscare. In plus, atunci cand este asociat cu anumite obiective cu stabilizare optica a imaginii, este posibila compensarea tremurului pana la 7,5 stopuri.
 
Inregistrare video DCI si UHD 4K si OM-Log400
 
Senzorul si procesorul suporta, de asemenea, inregistrarea filmelor DCI (4096 x 2160) si UHD (3840 x 2160) 4K. Atunci cand se lucreaza in DCI, se utilizeaza o frecventa de cadre reala de 24p, in timp ce UHD 4K este disponibil cu o frecventa de cadre de pana la 30p. Inregistrarea audio este posibila cu ajutorul microfonului stereo incorporat, iar pentru o calitate imbunatatita a inregistrarii audio este disponibila o mufa pentru microfon extern. In plus, este disponibil si un mod Time-lapse Movie pentru inregistrarea pana la rezolutia 4K UHD.
 
Moduri creative de fotografiere
 
Simuland efectele unui filtru de densitate neutra, modul Live ND 16 are ca rezultat miscarea neclara a subiectului prin combinarea expunerilor intr-o singura imagine pentru a reproduce o fotografie realizata la viteze mai mici ale obturatorului. Acest mod este deosebit de potrivit pentru fotografierea apei si a norilor in miscare.
Modul Focus Stacking inregistreaza mai multe cadre secventiale, apoi compune expunerile intr-o singura imagine care prezinta o adancime de camp extinsa.
Modul High-Res Shot ofera o iesire echivalenta cu o imagine de 50 MP.
Modul Live Composite construieste treptat o expunere in timp fara a supraexpune elementele cheie din cadru si este ideal pentru expuneri lungi, fotografiere pe timp de noapte si aplicatii de star trails si light painting.
Noul mod Vertical Video ofera un raport de aspect de 9:16 pentru integrarea cu usurinta a videoclipurilor pe Facebook, Instagram, YouTube si alte platforme similare.
 
Designul corpului si conectivitate
 
Vizor electronic de inalta rezolutie de 2,36 m-dot pentru monitorizare la nivelul ochilor si vizualizare clara, fara distorsiuni.
 
LCD spate de 3,0" si 1,04 m-dot cu design cu unghi variabil pentru a sustine lucrul dintr-o varietate de unghiuri si ecran tactil pentru navigare intuitiva in meniu si redare a imaginilor.
 
Bateria reincarcabila litiu-ion BLS-50 inclusa este utilizata pentru a oferi aproximativ 310 fotografii la fiecare incarcare. Incarcarea bateriei in camera este suportata prin intermediul portului micro-USB.
 
Slotul pentru un singur card de memorie SD este compatibil UHS-II pentru viteze rapide de citire/scriere.
 
Compatibilitate larga cu accesoriile oferita prin incorporarea unui port pentru microfon, a unui hot shoe superior, a porturilor micro-USB si micro-HDMI si a unui port de 2,5 mm pentru telecomenzi optionale.
 
Constructia robusta, rezistenta la stropire, praf si inghet, incorporeaza o etansare extensiva pe tot corpul pentru a permite lucrul in conditii meteorologice dure.
 
Wi-Fi si Bluetooth incorporate permit partajarea wireless a imaginilor si controlul de la distanta al camerei de pe un smartphone sau o tableta conectata.
  • General
    • Tip aparat
      Mirrorless
    • Tip
      kit
  • Senzor
    • Rezolutie senzor
      24.4 Mp

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.