Luni-Vineri 9-16

Aparat foto Mirrorless Olympus OM-1 body, 20.4MP, 4K, Bluetooth (Negru)

ID Produs: 212556

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

10.827,38 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +1.082,74 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.624,11 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 441.15 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Aparat foto Mirrorless Olympus OM-1 body, 20.4MP, 4K, Bluetooth (Negru) de la OLYMPUS

aratului foto Model Olympus OM-1
Tip Aparat foto digital (corp)
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 20.4
Senzor imagine Micro Four Thirds
Filmare 5184 x 3888
Inregistrare audio MOV
Control focalizare Mod Focalizare Manual focus
Preset MF
Single AF
Continuous AF
AF Tracking
Stacking
Bracketing
Focalizare automata Da
Punct de focalizare 1053 points / cross-type phase detection AF
1053 points / contrast AF
Control expunere Sensibilitate ISO Auto: ISO LOW - 102400 (upper default ISO 25600)
Manual: ISO LOW - 102400 in 1/3 or 1 EV ISO steps
Tip obturator Electromecanic
Viteze obturator 60 - 1/8000 sec
Moduri de expunere Aperture priority
Programme automatic
Shutter priority
Balans de alb Bracketing pentru balansul de alb: 3 cadre / +/- 2, 4, 6 trepte de balansare
Balans de alb cu o singura atingere: Pot fi inregistrate 4 setari personalizate
WB personalizat: 1 setare poate fi inregistrata la temperatura Kelvin (2000K - 14000K)
Valori presetate: Tungsten, Flourescent, Sunlight, Flash, Overcast, Shade, Underwater
Compensare expunere -2 pana la 20 EV
Blit Blit incorporat Extern
Compensare blit -3 to +3 EV (1/3, 1/2, 1 EV Steps)
Performante GPS Nu
Memorie si alimentare Suport stocare Dual Slot SD
Intrare / Iesire Iesire HDMI Micro-HDMI
Conectivitate PC 1 x USB Type-C
Display Monitor LCD 3 inchi
Vizor Optic Built-In Electronic (OLED), 5,760,000 Dot, Eye Point 21 mm, Coverage 100%
Obiectiv Montura obiectiv MFT
Caracteristici fizice Dimensiuni (mm) 134.8 x 91.6 x 72.7 mm
Greutate

599g

 

 

 

 
La intersectia dintre calitatea imaginii, portabilitate, viteza si fiabilitate, OM-1, de la OM SYSTEM este un aparat foto mirrorless emblematic construit pentru aventura. Caracterizat de platforma sa versatila Micro Four Thirds, OM-1 imbina performanta rapida a fotografiilor si inregistrarea video 4K, cu instrumente unice de imagistica si un design fizic robust si fiabil.
 
Senzor BSI Live MOS suprapus BSI
 
Senzorul BSI Live MOS de 20 MP, cu senzor BSI suprapus, reprezinta un salt inainte in ceea ce priveste calitatea imaginii. Foloseste un nou mod revolutionar de aranjare a elementelor de imagistica pentru a lasa sa patrunda mai multa lumina, imbunatatind in acelasi timp performanta in conditii de iluminare slaba. Fotografiile dvs. vor avea o rezolutie uluitoare, cu zgomot redus si o gama dinamica bogata de expresie, de la umbre la lumini.
 
 
Fotografie cu lumina slaba
 
Nu va mai faceti griji niciodata cand fotografiati in interior sau in alte situatii cu lumina slaba. Dispune de o gama ISO standard de pana la 25.600 ISO. Atunci cand lumina este greu de gasit, puteti creste ISO la 102.400 pentru a realiza fotografii luminoase in cele mai dificile medii.
 
IBIS si mai bun
 
Cel mai eficient sistem de stabilizare a imaginii, pentru a realiza fotografii spectaculoase cu mana libera, cu teleobiectivul si macro. Veti avea pana la 8 trepte de compensare care elimina tremurul camerei chiar si la viteze lente ale obturatorului. Faceti fotografii luminoase, fara neclaritati, chiar si in conditii de iluminare slaba.
 
 
Procesor de imagine TruePic X
 
OM-1 este echipat cu procesor de imagine TruePic X de ultima generatie, care functioneaza in tandem cu senzorul Live MOS BSI suprapus. TruePic X ofera viteze de pornire si de scriere incredibile, autofocalizare antrenanta si fotografiere secventiala uluitor de rapida. Pe langa viteza, acest procesor reinnoit ridica stacheta in ceea ce priveste calitatea imaginii. Bucurati-va de culori realiste, de o claritate de neegalat si de gradatii vibrante.
 
HDR expresiv
 
Acum fotografiile dvs. vor avea o gama dinamica mai larga si mai expresiva, cu un contrast si o claritate remarcabile. Veti vedea umbre mai intunecate si lumini mai stralucitoare pentru a crea fotografii mai atragatoare din punct de vedere vizual.
 
Starry Sky AF
 
Setarea Speed Priority functioneaza in tandem cu puternicul sistem de stabilizare a imaginii incorporat in OM-1, astfel incat sa puteti fotografia cerul pe timp de noapte si sa nu va faceti griji cu privire la focalizare. Setarea Accuracy Priority (Prioritate de precizie) va permite sa folositi un trepied si un teleobiectiv pentru a localiza stele specifice cu o precizie incredibila.
 
Anti-flicker
 
Controlul luminii in interior. Modul Anti-Flicker compenseaza lumina artificiala prin activarea automata a obturatorului la luminozitate maxima pentru a netezi expunerea si diferenta de culoare intre cadre.
 
EVF rapid de 120 FPS
 
Vedeti lumea asa cum este ea cu adevarat prin vizorul electronic. Acesta functioneaza cu functia Live View la 120 fps pentru o vizualizare clara in conditii de iluminare slaba sau chiar in intuneric. Cele aproape 6 milioane de puncte ofera o rezolutie spectaculoasa, in timp ce o intarziere de afisare de 0,005 secunde abia perceptibila tine pasul cu cele mai rapide subiecte in miscare.
 
Rafala RAW de 120 FPS, urmarire AF/AE de 50 FPS
 
Atunci cand va aflati intr-o situatie de fotografiere si aveti nevoie de multa viteza pentru a surprinde un subiect in miscare rapida sau o actiune de o fractiune de secunda, contati pe OM-1. Cu ajutorul obturatorului electronic silentios, veti putea realiza o rafala de 120 fps la rezolutie maxima in format RAW. In AF/AE Tracking, puteti realiza o rafala de 50 fps fara intreruperi sau intarzieri de afisare.
AF cu detectie AI reinnoita
 
Concentrati-va pe incadrarea fotografiei in loc sa va concentrati pe focalizare. OM-1 este capabil sa detecteze si sa se fixeze singur pe anumite subiecte cu AI Detection AF. Aparatul foto identifica subiecte precum o masina, un avion, un tren, un caine sau o pasare - alegeti modul - si le fixeaza automat, apoi focalizeaza. Tot ce trebuie sa faceti este sa va compuneti fotografia si sa lasati aparatul foto sa faca restul.
Cu modul Pro Capture, cand apasati pe jumatate butonul declansatorului, acesta incepe sa stocheze o serie de fotografii la 120 fps. Cand vedeti momentul dorit, apasati complet declansatorul, iar camera salveaza acel moment si fotografiile stocate in memoria tampon.
 
Detectare a fetelor mult imbunatatita
 
Atunci cand fotografiati portrete, fetele sunt totul. Sistemul AF cu detectie avansata a fetei, recent reinnoit, ofera o precizie, o urmarire si un raspuns mai bune pentru a va ajuta sa duceti portretele la un nou nivel de frumusete.
 
Buton AF dedicat
 
Atunci cand sunteti ocupat sa compuneti, sa focalizati si sa fotografiati, comutarea intre focalizarea manuala si cea automata va incetineste. De aceea, a fost adaugat un buton AF dedicat. Acesta se afla chiar langa butonul AEL, astfel incat il veti putea gasi intotdeauna rapid.
 
4K/C4K 60p 10BIT
 
Filmarea in 4K va ofera videoclipuri cu detalii uimitoare si exceptional de vibrante, care ar putea fi redate fara probleme pe cele mai mari ecrane. OM-1 poate, de asemenea, sa capteze FHD la 240p standard, care arata minunat pe aproape orice ecran. Puteti filma, de asemenea, la o rata mare de biti intr-o varietate de dimensiuni de cadre, inclusiv H.264 si H.265.
 
OM-Log LUT
 
Iluminarea se poate schimba rapid, mai ales daca lucrati din mers. Filmarea in modul OM-Log in comparatie cu modul Flat maximizeaza gama dinamica pentru ca filmul dvs. sa ramana curat si clar, fara a pierde detalii in umbre sau lumini.
 
Caracteristici de inregistrare video
 
OM-1 dispune de o gama completa de functii pentru a obtine inregistrari video de calitate, exact asa cum va doriti. Veti gasi un model pentru a afisa luminozitatea ridicata si scazuta si pentru a va ajuta sa gasiti expunerea corecta.
 
Diafragma, viteza obturatorului, ISO si balansul de alb ale camerei pot fi setate individual pentru un control mai creativ. Afisajul poate fi comutat intre modul de calitate a imaginii si echivalentul BT.709.
 
Au fost incluse functii care faciliteaza incadrarea si va permit sa inregistrati audio de inalta rezolutie. In concluzie, aceasta este o camera cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a realiza capturi video excelente.
  • General
    • Tip aparat
      Mirrorless
    • Tip
      body
  • Senzor
    • Rezolutie senzor
      20.4 Mp

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.