Luni-Vineri 9-16

Camera web PC Tracer HD WEB008, Negru

ID Produs: 201442

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

90,64 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Camera web PC Tracer HD WEB008, Negru de la TRACER

Cautati o solutie practica care sa va permita sa derulati liber chat-uri video si conferinte? Sau poate visezi o cariera de vlogging? Camera web Tracer HD WEB008 este solutia perfecta pentru dvs. Dispozitivul garanteaza nu numai o imagine de inalta calitate, ci si un sunet clar - datorita acestui fapt, nu numai ca veti partaja informatii importante in timpul unei intalniri on-line, dar veti capta si fiecare detaliu in timpul transmiterii live.

• Imagine in calitate HD
• Unghi de vizualizare al obiectivului 100 °
• Auto-corect pentru iluminare
• Reglare manuala a focalizarii
• Microfon incorporat (cablu mini jack de 3,5 mm)

Imagine in calitate HD
Camera web Tracer capteaza imagini in calitate HD la 30 de cadre pe secunda, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la claritatea si bogatia detaliilor. Indiferent daca gazduiti un seminariu web, videoconferinta sau discutati cu prietenii, continutul dvs. va fi prezentat interlocutorilor dvs. in culori de buna calitate si vibrante, naturale.

Unghi larg de vizualizare

Unghiul de vizualizare al obiectivului camerei Tracer este de 100 °, ceea ce inseamna ca acesta va va captura nu numai pe dvs., ci si o parte a mediului in care inregistrati. Deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la calitatea prezentarii dvs. online, camera Tracer se va asigura ca publicul dvs. vede exact ceea ce doriti sa transmiteti.

Calitate buna in orice iluminare
Zi innorata cu putina lumina? Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la conditiile dure de inregistrare. Prin corectarea automata a iluminarii, camera Tracer se adapteaza situatiei, oferind imagini mai luminoase cu un contrast mai bun. Acum, apelurile video in timpul unei dupa-amiaze ploioase de toamna nu vor fi o problema pentru dvs. Datorita reglarii manuale, puteti ajusta cu precizie claritatea imaginii la nevoile dvs.

Dispozitiv universal

Dispozitivul are o intrare USB, ceea ce il face compatibil cu orice computer desktop si laptop. Cablul lung de 1,5 m garanteaza o conexiune sigura si o utilizare ulterioara.

Camera Tracer WEB008 este echipata cu un microfon incorporat (conectare printr-un mini jack de 3,5 mm). Daca vrem sa conectam camera la un laptop, este suficient sa conectam un cablu USB, iar in computerele desktop este important ca microfonul sa fie conectat la mufa microfonului.

O camera web de calitate la un pret rezonabil.

 

Interfata USB 2.0

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.