Luni-Vineri 9-16

Mami, e gata? - Printesa urbana

PRET SPECIAL
ID Produs: 94640


Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 80,99 lei

27,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Mami, e gata? - Printesa urbana de la Didactica Publishing House

Mami, e gata? este o carte cu aventuri haioase în bucătărie, cu un personaj deja cunoscut copiilor și părinților, Ema din Te iubesc orice-ai face, și cu fratele ei mai mic, Eric. Împreună cu mama și cu tata, Ema și Eric pregătesc tot felul de mâncaruri sănătoase și delicioase, iar episoadele haioase sunt nelipsite.

Mici accidente cu făină, fructe care sunt devorate înainte de a ajunge în plăcintă, cuvinte stâlcite, lecții de viață, multă joacă și iubire, plus 11 rețete simple și sănătoase de pregătit în familie, acesta este cuprinsul acestei cărți.

Pe scurt, o mulțume de hohote de râs împreună pentru un timp de calitate cu mami și tati!

Cartea este avizată de Mihaela Bilic, medic nutriționist: “Acestă carte minunată poate fi un sprijin si o bucurie pentru orice mamă. Veți găsi în ea rețete delicioase, desene savuroase și povești cu gust, pentru că autoarea este nu numai o mamă dăruită cu har și o bucătăreasă iscusită, dar și o povestitoare desăvârșită.

Primiți-o în casa și la masa voastră, vă va încânta sufletul!

Poftă bună la crescut copii sănătoși și fericiți...”

 

 

  • General
    • Varsta
      3+ ani
    • Tip carte
      Povesti

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.