Luni-Vineri 9-16

Casti Alergare Philips ActionFit, Bluetooth, Negru-Albastru

ID Produs: 226410

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

79,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Casti Alergare Philips ActionFit, Bluetooth, Negru-Albastru de la Philips

Castile sport wireless ActionFit ofera noi niveluri de libertate si de energie antrenamentelor tale. Cu o fixare sigura, un design solid, rezistenta la apa si un bass puternic, castile sunt construite pentru a te ajuta sa-ti indeplinesti cu succes antrenamentele. Acestea pot reda pana la 4.5 ore de muzica dintr-o singura incarcare.
 
Philips ActionFit se conecteaza prin Bluetooth la orice telefon, tableta sau gadget care dispune de aceasta functie, deci cablurile nu vor mai fi un inconvenient pentru tine. Driverele de 13,6mm emit un sunet de inalta performanta, determinandu-te sa dai tot ce poti si sa-ti termini cu succes antrenamentul. Acustica deschisa permite intrarea sunetelor ambientale, pentru o constientizare si siguranta sporita. Astfel vei auzi ce se intampla in jurul tau si vei fi in siguranta in timpul antrenamentelor in aer liber. Butoanele integrate iti permit sa controlezi muzica si sa raspunzi la apeluri in timpul exercitiilor. Microfonul integrat si controlul melodiilor permite schimbarea muzicii sau raspunderea la apeluri rapid si simplu, in timpul antrenamentului.
 
Proiectate pentru rezistenta si putere, castile au cablul ranforsat cu Kevlar, deci este protejat impotriva ruperii si deteriorarii si poate rezista conditiilor de mediu extreme cat si antrenamentelor intense. Castile wireless Philips ActionFit beneficiaza de protectie la apa, conform standardului IPX2, astfel nu trebuie sa-ti faci griji daca transpiri sau te-a prins ploaia in timpul atrenamentelor, apa nu va patrunde in casca. 
 
Capacele auriculare cauciutate anti-alunecare fixeaza si mentin bine castile in urechi astfel incat sa te poti concentra pe antrenament. 
Caracteristici Tehnologie Fara fir
Interfata Bluetooth
Design In-the-ear
Compatibilitate Casti compatibile cu orice dispozitiv de suporta functia Bluetooth
Caracteristici audio Diametru difuzor (mm) 13.6
Frecventa (Hz) 15 - 22000 Hz
Impedanta (Ohm) 32
Microfon Da
Control remote pe fir Da
Tehnologii Waterproof Da
Caracteristici fizice Culoare Negru/Albastru
  • General
    • Design
      In-ear
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.