Luni-Vineri 9-16

Casti wireless Over-Ear Anker Soundcore Space One, Adaptive Active Noise Cancelling, LDAC Hi-Res, Bluetooth 5.3 Albastru Deschis

ID Produs: 223191


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

405,89 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +40,59 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +60,88 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 16.54 lei/luna

Descriere Casti wireless Over-Ear Anker Soundcore Space One, Adaptive Active Noise Cancelling, LDAC Hi-Res, Bluetooth 5.3 Albastru Deschis de la Anker

Tip Over the ear
Bluetooth Da
Versiune Bluetooth 5.3
Conectori Jack 3.5 USB C
Functii Microfon Izolare zgomot exterior
Impedanta iesire 16 Ω
Diametru difuzor 40 mm

CARACTERISTICI GENERALE

Continut pachet 1 x Husa 1 x Casti 1 x Cablu audio 1 x Cablu USB-C
Culoare Albastru deschis
Greutate 260 g

EFICIENTA

Autonomie 55 h

 

deale pentru calatorii
Ramaneti concentrat in timpul calatoriilor agitate cu structura noastra imbunatatita de anulare a zgomotului. Space One exceleaza in blocarea sunetelor de frecventa medie si inalta cu o reducere a vocii de 2X mai mare.
 
   
98% mai putin zgomot pentru calatorii confortabile
Anularea adaptiva a zgomotului detecteaza sunetele externe si scurgerile de sunet, calibrandu-se automat pentru a oferi o reducere optima a zgomotului. Scapati de distragerile nedorite, indiferent daca va aflati intr-un tren zgomotos, intr-o cafenea agitata sau daca castile nu sunt asezate corect pe urechi. *Testat de Soundcore in conditii de laborator.
 
   
Ascultati fiecare detaliu
Driverele dinamice personalizate de 40 mm ale Space One accepta LDAC pentru Hi-Res Wireless audio, oferind de 3 ori mai multe detalii decat codecurile Bluetooth standard pentru o ascultare bogata in detalii, fara fire incurcate.
 
   
40 de ore de redare ANC
Imbarcati-va in calatorii cu 40 de ore de redare cu ANC activat. 55 de ore de muzica continua cu ANC dezactivat asigura divertisment fara sfarsit, fara griji legate de baterie.
 
   
Realizate pentru confort si stil
Designul elegant, cupele pentru urechi rotative la 8° se adapteaza fara efort la forma capului dvs, iar o banda de cap moale integrata distribuie uniform presiunea pentru o purtare naturala prelungita.
 
   
Claritate imbunatatita a apelurilor
Microfoanele multiple va localizeaza si amplifica vocea pentru convorbiri clare in orice context.
 
   
Conexiune MultiPoint
Obtineti conexiuni stabile cu Bluetooth 5.3 si conexiune MultiPoint® pentru o comutare convenabila intre laptop, telefon sau tableta.
 
   
Aplicatie Soundcore
Personalizati-va experienta de ascultare prin intermediul aplicatiei Soundcore. Personalizati comenzile butoanelor, reglati setarile de egalizare, setati limite pentru protectia auditiva, si multe altele.
  • General
    • Design
      Over-ear
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.