Luni-Vineri 9-16

Căști Audictus Champion, Negru

ID Produs: 206075

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

120,84 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Căști Audictus Champion, Negru de la Audictus

Anulare activă a zgomotului (ANC): Nav
Culoare: negru
Tip conexiune: wireless
Gama de frecvență max, Hz: 20000
Gama de frecvență min, Hz: 20
Culoare iluminare: Nav
Iluminare: Nav
Microfon: Nav
Tip microfon: Nav
Număr de canale: stereo
Port Bluetooth
Conexiunea căștilor la computer. Un cablu pentru o experiență de sunet stabilă și pe termen lung este cel mai popular tip de conexiune.
 
Dacă doriți să vă bucurați de libertatea wireless, ar trebui să alegeți căști wireless sau bluetooth, totuși în acest caz trebuie să acceptați înlocuirea regulată a bateriilor sau încărcarea unui acumulator. Este necesară o placă de sunet pentru computer pentru conectarea căștilor la computer. Înainte de a cumpăra căști bluetooth, trebuie să verificați dacă computerul dvs. are un receptor bluetooth. Dacă nu există receptor, întrebați managerii noștri dacă receptorul este inclus cu modelul de căști selectat.
 
Rezistență, Ω : 16
Sensibilitate, dB: 110
Tip Over-ear
Tipul de aplicare a căștilor. Dacă căștile sunt folosite doar pentru chat prin Skype, ICQ sau altă rețea de comunicații, vă recomandăm să cumpărați căști cu microfon.
  • General
    • Design
      Over-the-head
    • Tehnologie
      Bluetooth

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.