Luni-Vineri 9-16

Casti Gaming ESPERANZA BLACKBIRD, Microfon, USB/Jack 3.5mm, Negru/Rosu

ID Produs: 205956

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 9 zile

48,50 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Casti Gaming ESPERANZA BLACKBIRD, Microfon, USB/Jack 3.5mm, Negru/Rosu de la ESPERANZA

Design peste urechi
Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.
 
Conectivitate prin cablu
Castile cu fir vor oferi o calitate excelenta a sunetului fara intarziere si distorsiuni. Lungimea optima a cablului si calitatea inalta a fabricarii sale asigura confortul in timpul jocului. Castile cu fir sunt intotdeauna pregatite - pur si simplu conectati-le.
 
Mini jack de 3,5 mm
Castile sunt echipate cu un conector Mini Jack universal de 3,5 mm, utilizat in mod obisnuit, astfel incat pot fi conectate la mai multe dispozitive diferite fara a fi nevoie de adaptoare.
 
USB
Castile folosesc un conector USB, astfel incat sa poata fi conectate in mod liber la orice port USB de pe computer sau alte dispozitive. Porturile USB sunt de obicei amplasate convenabil, ceea ce face ca conectarea si deconectarea castilor sa fie atat de convenabile.
 
Diafragma de 40 mm
Nu fara motiv, marea majoritate a castilor pentru jocuri ofera drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realista a sunetelor fara distorsiuni si bas profund. Aceasta dimensiune a driverelor nu afecteaza volumul castilor, astfel incat designul ramane usor si confortabil.
 
Microfon cu banda
Un microfon cu banda este cea mai comuna optiune in castile de jocuri. Acest design asigura confortul de utilizare si capacitatea de a regla pozitia microfonului la preferintele utilizatorului. Jocul online va fi si mai confortabil si fiecare comentariu va fi inregistrat fara zgomot si distorsiuni.
 
Cablu de 2 m
Castile sunt echipate cu un cablu de 2 metri. Este solutia optima pentru a le conecta la platforma folosita, chiar si atunci cand stati mai departe. Cu toate acestea, cablul de doi metri nu este prea lung, nu interfereaza cu jocul si nu se incurca.
 
Gama larga de frecvente
Raspunsul in frecventa larga va garanta o experienta sonora perfecta. Urechea umana este capabila sa inregistreze sunete cu o frecventa cuprinsa intre 20 si 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri sunt perfecti pentru castile de calitate pentru jocuri.

 

Specificatii Tip Casti Gaming
Structura Earcup
Conectare Wired
Interfata USB
jack 3.5 mm
Lungimea cablului (m) 2
Stil Over-The-Ear
Pernuta Da
Difuzor Diametru (mm) 40
Sensibilitate (dBPa/V) 105
Frecventa 20 Hz - 20 kHz
Impedanta (Ohm) 32
Microfon Microfon Da
Tehnologie Noise-Cancelling
Platforme compatibile PC Da
Caracteristici fizice Sunet stereo Da
Controlul volumului Da
Culoare Negru/Rosu
  • General
    • Design
      Over-the-ear
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.