Luni-Vineri 9-16

Casti Jabra Engage 55, Mono Convertible, USB-A, UC, Negru

ID Produs: 180623

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.086,53 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +108,65 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +162,98 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 44.29 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Casti Jabra Engage 55, Mono Convertible, USB-A, UC, Negru de la Jabra

Jabra Engage 55 MS

Portabil. Productiv. Profesional. Proiectat pentru a face ca fiecare apel sa conteze.
Conversatii cu un sunet profesional. Oriunde ati lucra.

Toata lumea vorbeste

Aveti conversatii mai bune, atat acasa, cat si la birou, cu Engage 55.
Aceasta casca intuitiva este conceputa pentru cei care isi petrec cea mai mare parte a zilei in convorbiri sau intalniri virtuale, oferindu-va o raza de actiune wireless extinsa si cele mai iinalte niveluri de securitate, pentru o liniste maxima.

Indiferent daca lucrati de acasa sau de la un birou aglomerat, Engage 55 va va permite sa aveti o voce profesionala in orice conversatie, indiferent de ceea ce se intampla in jurul dvs.

Libertate de miscare

Fie ca lucrati de acasa sau de la birou, este bine sa aveti libertatea de a va deplasa.
Adaptorul compact USB DECT Engage 55 ofera o raza de acoperire de pana la 150 m de la computerul dvs. si, de asemenea, va permite sa va deplasati cu usurinta cu laptopul in timp ce sunteti in timpul unui apel.

Puteti merge la bucatarie pentru o cafea sau parcurge cateva ture de birou, fara sa va faceti griji daca conexiunea dvs. va rezista.

Putere. Distanta. Securitate.
Sistemul DECT wireless este special conceput pentru comunicatii fara fir, ceea ce il face o alegere ideala pentru lucratorii care efectueaza apeluri intense si au nevoie de mobilitate suplimentara.
De fapt, raza de actiune a dispozitivului fara fir DECT Engage 55 este de pana la 15 ori mai mare decat raza medie de actiune a unui dispozitiv Bluetooth® de clasa 2.

Iar daca lucrati intr-un birou aglomerat, tehnologia wireless DECT este construita pentru a rezista la densitatea unui numar mare de persoane care lucreaza in acelasi loc, astfel incat veti obyine o conexiune claa, robusta si sigura pentru conversatiile dvs.


ADAPTOR WIRELESS SECURE DECT

Ca Fort Knox. Dar mai mic.

Indiferent de modul in care lucrati in zilele noastre, daca discutiile dvs. includ adesea detalii sensibile, este important sa stiti ca datele sunt protejate.

Adaptorul wireless ultra-securizat pentru Engage 55 este certificat DECT Security.
Dar pentru ca securitatea datelor dvs. este atat de importanta pentru noi, am depasit nivelul DECT Security Step C cu algoritmi de criptare suplimentari de nivel militar FIPS pe 256 de biti, pentru a preveni interceptarile si a pastra conversatiile in siguranta.


CONVERSATII DE NIVEL PROFESIONAL

Asta suna serios.

Atunci cand sunteti in convorbiri telefonice sau intalniri virtuale, fiecare cuvant conteaza. Engage 55 dispune de un microfon cu anulare a zgomotului impresionant, care ajuta la blocarea zgomotului de fond pentru a va face sa vorbiti ca un profesionist, indiferent de biroul din care lucrati.

Difuzoarele sunt optimizate pentru claritatea vorbirii, in timp ce sunetul audio in banda larga ofera convorbiri clare, cristaline si naturale.0
Astfel, va puteti lua adio de la vocile care suna ca niste roboti si puteti saluta conversatii mai captivante.

Cerificat Microsoft Teams

Tip Call center
Conectare Link 400a
Utilizare Acasa sau la birou
Microfon Da
Altele Stereo Control volum pe casca Buton preluare apeluri Active Noise Cancelling On-Ear
Continut pachet 1 x Casca 1 x Cablu Incarcare 1 x conector Link 400a
Culoare Negru

 

  • General
    • Design
      Over-Head
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.