Luni-Vineri 9-16

Căști Bluetooth Lamax Blaze 2, roz

ID Produs: 176150


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

190,62 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Căști Bluetooth Lamax Blaze 2, roz de la LAMAX

Călătoriile la școală și la serviciu necesită un echipament adecvat. LAMAX Blaze2 calcă pe urmele predecesorului său legendar și oferă un sunet și mai bun, un design mai rafinat și o serie de tehnologii moderne, inclusiv Bluetooth 5.0. Ușor de pliat și ușoare, acestea vă vor asculta muzica preferată non-stop. Iar dacă vă place să aveți mult zgomot în urechi, vă va plăcea tehnologia BeatBass®. Și, înainte de a vă da seama, vor rezista până la 35 de ore cu o singură încărcare! Le puteți lua cu dvs. peste tot, dar basul puternic și mediile și maximele echilibrate vă vor face să vă ridicați de pe scaun acasă.

CONFORT ÎN PRIMUL RÂND


Nimeni nu vrea să se streseze, ne plac lucrurile intuitive. De aceea, autonomia uriașă a bateriei elimină teama de a găsi o priză. Dar veți aprecia mai ales detaliile rafinate ale LAMAX Blaze2 atunci când îl veți purta cu dvs. în fiecare zi. Este ușor de împachetat datorită balamalelor pliabile, iar cu căștile extra-confortabile și designul ușor, urechile tale se vor bucura de un maraton muzical fără a fi deranjate.

UN MUST-HAVE PENTRU JUNGLA URBANĂ


Căștile de lux din ziua de azi nu se pot lipsi de Bluetooth 5.0. De aceea, veți găsi o transmisie a sunetului de înaltă calitate pe distanțe de până la 10 metri chiar și în LAMAX Blaze2. Treceți peste piese, dezactivați melodia sau răspundeți la apeluri direct în căști. Comenzile inteligent concepute ascultă la comandă. La propriu, pentru că puteți vorbi cu Siri sau Google Assistant în câteva secunde. Și odată ce vă obișnuiți cu asocierea automată cu telefonul și alte dispozitive, nu mai există cale de întoarcere.

TAKE IT EASY ON THE (MUZICĂ)


Telefonul mobil, portofelul, căștile, cheile - cele patru lucruri sfinte pe care trebuie să le verificați înainte de a ieși din casă. Sunt sigur că sunteți de acord că muzica în căștile de top este esențială pentru a nu fi lovit în mijloacele de transport în comun. Puneți-vă o petrecere fără compromisuri în urechi cu LAMAX Blaze2 și dați-i drumul la distracție. Cu un design compact și ușor, vă vor însoți în orice aventură urbană și se vor potrivi perfect în rucsac.
Descrierea a fost tradusă automatic

Parametri

  • Tip: Închise
  • Gama de frecvență: 20 Hz - 20 kHz
  • Microfon : Da
  • Conector 1: Jack TRS 3.5 mm
  • Greutate: 0,15 kg
  • Bluetooth: Da
  • Capacitate baterie : 500 mAh
  • Perioadă de înregistrare : 35 hod.
  • Reducere activă zgomot: Nu
  • Culoare: Roz
  • General
    • Design
      On-Ear
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.