Luni-Vineri 9-16

Casti gaming Razer Kaira pentru Xbox, Alb

ID Produs: 190235


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

608,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +60,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +91,35 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 24.81 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Casti gaming Razer Kaira pentru Xbox, Alb de la Razer

CONSOLA AUDIO PREGATA PENTRU CONCURS

Duceti-va avantajul competitiv la nivelul urmator si exercitati o adevarata dominatie pe consola cu Razer Kaira pentru Xbox - o casca wireless Xbox Series X|S care ofera o imersiune audio superioara cu cele mai puternice drivere ale noastre si comunicatii vocale clare cu cele mai bune casti. microfon pe care l-am proiectat vreodata.

 

DRIVERE RAZER™ TRIFORCE 50MM

Designul nostru complet nou patentat permite inginerilor nostri sa ajusteze fiecare driver ca si cum ar fi trei, permitand replicarile individuale ale frecventelor audio inalte, medii si joase pentru a oferi inalte mai bogate, sunet mai stralucitor si bas puternic.

 

MIC CARDIOID RAZER™ HYPERCLEAR

Oferind o captare mai mare a vorbirii si o anulare a zgomotului, microfonul pliabil de pe aceasta casti wireless Xbox Series X|S are o carcasa de microfon optimizata care adopta un design mai deschis pentru o obstructie minima - rezultand o claritate imbunatatita pentru o recreare mai atenta a vocii.

 

PERNE DE URECHI FLOWKNIT MEMORY FOAM

Pentru a va mentine in forma maxima in timpul maratoanelor de jocuri, noua noastra tesatura respirabila minimizeaza transpiratia si acumularea de caldura generate de contactul cu pielea, in timp ce densitatea imbunatatita a spumei ultra-moale reduce foarte mult forta de strangere a castilor.

 

 

BUTON EQ TOGGLE SI XBOX PAIRING

Situat pe casca din dreapta, tineti apasat butonul pentru a imperechea cu usurinta castile si apasati-l de doua ori pentru a parcurge cele 4 setari EQ, cum ar fi modul FPS, care imbunatateste sunetul in joc, cum ar fi pasii inamicului, si modul Bass pentru a amplifica sunetele de joasa frecventa.

XBOX FARA FARA

Eliminati setarile complicate si dongle-urile wireless. Aceasta casca wireless Xbox Series X|S ofera o conexiune directa, cu latenta redusa la consola, cu o gama mare de semnal care accepta jocuri fara intreruperi pe canapea.

 
 

WINDOWS SONIC

Experimentati un sunet surround real, care permite castilor sa plaseze sunetul cu o acuratete maxima, sporindu-va gradul de constientizare in joc pentru un avantaj competitiv si o experienta cu adevarat captivanta.

CONFIGURARE AVANSATA A APLICATIEI

Sprijinit de aplicatia Razer™ Headset Setup pentru Xbox, faceti-o sa sune exact asa cum doriti, cu acces la optiuni mai profunde de personalizare audio, cum ar fi presetari EQ personale, monitorizare microfon si multe altele.

 
Tip Gaming
Tehnologie Wireless
Frecventa de raspuns (Hz) 20 Hz – 20 kHz
Conectare Wireless
Diametru difuzor 50 mm
Utilizare Gaming Xbox
Impedanta 32 Ω
Microfon Da
Greutate 332 g
Continut pachet 1 x Casti gaming
Culoare Alb

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.