Luni-Vineri 9-16

Casti In-ear, Urbanista, Stockholm Plus, True Wireless, Alb

ID Produs: 168386


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

172,61 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Casti In-ear, Urbanista, Stockholm Plus, True Wireless, Alb de la Urbanista

Tip In ear
Bluetooth Da
Functii Rezistent la apa Iluminare LED Microfon
Impedanta iesire 32 Ω
Raspuns in frecventa 20 - 20000 Hz

CARACTERISTICI GENERALE

Continut pachet 1 x Casti 1 x Cablu USB-C 1 x Carcasa de incarcare
Culoare Negru

EFICIENTA

Timp incarcare 1.5 h
Autonomie 20 h

Revolutioneaza sunetul

STOCKHOLM PLUS dispune de un microfon nou si imbunatatit, permitand vocii sa treaca puternic si clar in timpul apelurilor. Castile elegante ofera, de asemenea, un sunet uimitor - indiferent daca doriti o experienta muzicala captivanta sau o claritate audio uimitoare pentru podcast-ul dvs.

   

Revolutioneaza sunetul

Conectati STOCKHOLM PLUS in stilul dvs. de viata, nu invers. Castile IPX4, care sunt acum prietenoase cu stropirea, functioneaza pentru dvs. pe plaja sau in timpul unei alergari ploioase, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de o zi dinamica, fara intreruperi enervante. Castile proiectate cu atentie sunt create pentru o potrivire sigura, oferindu-va o senzatie confortabila pe tot parcursul zilei.

   

Revolutioneaza controlul

Ramaneti responsabil cu STOCKHOLM PLUS; comenzile sale tactile intuitive va permit sa gestionati apelurile si muzica prin simpla atingere a unui deget. Sau, alegeti optiunea de hands free cu asistenta vocala, compatibil atat cu Siri, cat si cu Google Now - rostiti doar solicitarea dvs.

   

Revolutioneaza puterea

Caracteristicile STOCKHOLM PLUS au crescut durata de ascultare totala de peste 20 de ore si o carcasa de incarcare reproiectata cu un indicator LED al bateriei care poate incarca pana la 5 incarcari - configurandu-va pentru un sentiment maxim de libertate fara fir intr-un zbor pe distante lungi sau in calatorie cu trenul.

   

 

   
  • Codec Audio: HSP, HFP, A2DP, AVRCP;
  • Impendanta: 32Ω ± 15%;
  • Frecventa: 20Hz - 20KHz.
  • General
    • Design
      In-ear
    • Tehnologie
      Bluetooth
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.