Luni-Vineri 9-16

Congelator Daewoo, 168 l, Clasa E, H 143.1 cm, Argintiu

ID Produs: 217578

5 ani



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

1.823,56 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +182,36 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +273,53 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 74.31 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Congelator Daewoo, 168 l, Clasa E, H 143.1 cm, Argintiu de la Daewoo

Tip incastrare Standard
Numar usi 1
Deschidere usa Usi reversibile
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 40 dB
Culoare Argintiu

 

Consum anual energie 190 kWh
Consum zilnic energie 0.52 kWh

CONGELATOR

Volum net congelator 168 l
Numar compartimente 5
Material rafturi Plastic

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Zgomot redus
Semnalare audio Temperatura ridicata

DIMENSIUNI

Latime 545 mm
Adancime 575 mm
Inaltime 1431 mm
Greutate 45 Kg

 

Daca esti in cautarea unui congelator vertical, Daewoo este o alegere excelenta. Congelatoarele verticale Daewoo ofera capacitati variabile, intre 168 de litri si 242 de litri, astfel incat poti alege cu usurinta unul care sa se potriveasca nevoilor tale. 

 

Sertare transparente

Sertarele transparente sunt ideale pentru o organizare eficienta, intrucat permit o vizibilitate completa asupra continutului lor. Acest tip de sertare permit utilizatorilor sa vada cu usurinta alimentele depozitate in interior, ceea ce ajuta la evitarea risipei de alimente si la economisirea timpului. Cu un design transparent, utilizatorii nu trebuie sa deschida sertarele pentru a vedea ce se afla inauntru, ceea ce ajuta la mentinerea temperaturii si la economisirea energiei. In plus, designul transparent adauga o nota moderna aparatului si permite curatarea si intretinerea usoara.

 
   

Zgomot redus

Aparatul frigorific Daewoo are un nivel redus de zgomot, cu doar 40 dBA de sunet produs. Acest lucru il face o optiune excelenta pentru cei care apreciaza functionarea silentioasa si doresc sa evite activitatile casnice deranjante. Tehnologia de reducere a zgomotului asigura ca, compresorul si celelalte componente functioneaza in liniste, fara a compromite performanta sau capacitatea de racire.  

 
   

Setare nivel temperatura

Regleaza usor temperatura congelatorului si asigura-te ca alimentele tale sunt in siguranta. Termostatul congelatorului Daewoo poate fi setat la – minim – normal sau maxim.

 
   

Usi reversibile

Seteaza cu usurinta deschiderea usii congelatorului vertical la stanga sau la dreapta, in functie de nevoile tale, de spatiul de care dispui si de amplasarea aparatului frigorific.  

 
  • General
    • Tip aparat
      congelator
    • Volum net total
      168 l
    • Volum net congelator
      E l
    • Clasa energetica
      168

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.