Luni-Vineri 9-16

Set de 2 x Filament AnkerMake PLA+ pentru imprimanta AnkerMake 3D, 2 kg, proiectat pentru imprimare de mare viteza, Gri

ID Produs: 220268


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

439,11 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 17.93 lei/luna

Descriere Set de 2 x Filament AnkerMake PLA+ pentru imprimanta AnkerMake 3D, 2 kg, proiectat pentru imprimare de mare viteza, Gri de la Anker

Certificarea AnkerMake Speed Lab asigura ca acest filament indeplineste testele de imprimare de inalta exigenta efectuate in cadrul AnkerMake Lab.

Filament oficial AnkerMake
Calitate garantata cu peste 20 de tone metrice de material imprimat. Conceput pentru imprimare de mare viteza. Oferiti stabilitate imprimarilor dvs. chiar si atunci cand folositi o viteza mare. Obtineti imprimari lucioase si netede. Produsul finit va straluci si va avea o calitate impecabila.

Fabricat din porumb. Rata de aderenta ridicata
Filamentul AnkerMake este fabricat din biomateriale non-toxice extrase din porumb. Obtineti precizie cu amprente care adera la placa si au o rata de contractie cu 30% mai mica.

Cantitate: 2
Greutate neta a filamentului: 2 kg
Mediu de depozitare recomandat: Puneti filamentul AnkerMake intr-o camera uscata si umbrita, in interior.
Temperatura: 0-40°C
Umiditate: Mai mica de 30%

Tip accesoriu Printer Filament
Culoare Gri
Greutate 2 Kg
Temperatura de printare 230-250°C

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.