Luni-Vineri 9-16

Lexmark Toner 12A6865 Black Return

ID Produs: 137686


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

4.679,35 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 190.67 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Lexmark Toner 12A6865 Black Return de la LEXMARK

Protejarea mediului inconjurator face parte din natura noastra.

In calitate de furnizor de solutii de imprimare, Lexmark produce si distribuie in fiecare an milioane de consumabile - inclusiv cerneala, toner si hartie. Pentru compania noastra este clar faptul ca, pe durata de viata a unei imprimante, desi cel mai semnificativ impact asupra mediului il are hartia, impactul cartuselor nu ar trebui neglijat. Fiecare cartus este dezvoltat de catre ingineri pentru a oferi clientului final cea mai buna calitate a imprimarii. Consumabilele Lexmark sunt proiectate pentru a fi returnate si reciclate, si nu pentru a ajunge la groapa de deseuri.


     Lexmark a implementat Programul Lexmark de Colectare a Cartuselor pentru a va incuraja pe dvs., clientii nostri, sa reciclati cu usurinta cartusele consumate Lexmark. Acest program este proiectat pentru ne asigura ca toate cartusele consumate Lexmark sunt recuperate, reutilizate sau reciclate corect; ceea ce duce la mai putine deseuri si mai putine resurse consumate. Programul Lexmark de Colectare a Cartuselor este intotdeauna gratuit pentru client si este proiectat pentru a fi usor de utilizat.

 

  • General
    • Tip consumabil
      Cartus Toner
    • Consumabil
      Original
    • Culoare
      Black
    • Capacitate
      30.000 pagini
    • Imprimante compatibile
      X620e MFP
      T620
      T620n
      T620in
      T620dn
      T622
      T622n
      T622in
      T622dn

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.