Luni-Vineri 9-16

Cuptor cu microunde AMGB20E2GB F-TYPE

ID Produs: 202063

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

1.001,91 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +100,19 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +150,29 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 40.82 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Cuptor cu microunde AMGB20E2GB F-TYPE de la AMICA

Model AMGB20E2GB F-TYPE
Category Microwave
Capacity 20 l
Features Defrost function

Grill
Width 60 cm
Height 39 cm
Commands Touch control
Finishing Black
Absorption 1.20 kW
GRIL COMBI
Mâncăruri crocante, la grătar, gătite direct în cuptorul cu microunde? Asta e corect! Cuptoarele cu microunde Amica sunt echipate cu un Combigrill care combina cuptorul cu microunde cu functia grill. În cel mai scurt timp, preparatele tale vor fi gătite la perfecțiune cu o crustă apetisantă și crocantă. Bucura-te de masa ta!
 
PORNIRE RAPIDĂ
Cu sistemul de control electronic puteți seta cu precizie puterea și durata încălzirii. Este o functie utila, mai ales la incalzirea mancarurilor gata care trebuie facute conform instructiunilor producatorului. Gustă comoditatea.
 
BLOCARE COPII
Cu siguranță ați pornit, oprit sau schimbat din greșeală setările cuptorului cu microunde. Lacătul cu care sunt echipate cuptoarele cu microunde Amica vă va permite să eliminați acest risc. Pentru a activa sau dezactiva blocarea, selectați combinația de taste dorită de pe panoul de control. Încuietoarea este deosebit de utilă dacă aveți copii și, de asemenea, atunci când doriți să curățați exteriorul aparatului.
 
DEZGHEZAREA TIMPULUI
Trebuie să pregătiți rapid o porție mai mare de carne, dar carnea este congelată? Nu vă faceți griji. Seteaza timpul de dezghetare si cu cuptorul cu microunde Amica se va dezgheta in cel mai scurt timp. Fara a fi nevoie de decongelare prelungita care favorizeaza si dezvoltarea bacteriilor. Mereu la timp.
 
DEZGHEZARE LA GREUTATE
Îți poftești pizza, dar este totuși o bucată de gheață. Nici o problemă. Setați cântarul și cuptorul cu microunde va alege singur timpul și puterea de dezghețare. Datorită decongelarii în funcție de greutate, nu numai că vei dezgheța rapid pizza, dar vei preveni și arderea acesteia. Cuptoarele cu microunde Amica au o mare de avantaje.
 
SISTEM MULTIUNDE
Îți place lasagna, dar ai descoperit adesea că, atunci când este încălzită în cuptorul cu microunde, vasul era maro auriu la exterior și încă rece pe dinăuntru? Datorită sistemului MultiWave, o astfel de situație nu se va întâmpla. Mai multe puncte de emisie de microunde combinate cu o placă turnantă permit încălzirea uniformă a tuturor alimentelor, atât în exterior, cât și în interior.
 
• Tip de control: Electronic
• Capacitate: 20 litri
• Adâncime net: 325 mm
• Inaltime net: 389 mm
• Latime net: 594 mm
• Greutate neta: 12,5 kg
• Diametru platou rotativ: 245 mm
• Putere cuptor cu microunde: 700W
• Puterea încălzitorului grătar: 900 W
• Putere totală: 1200W
• Tensiune V: 230-240V
  • General
    • Capacitate
      20 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.