Luni-Vineri 9-16

Cuptor electric multifunctional Amica, 60 cm, Negru

ID Produs: 202090

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

2.269,33 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +226,93 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +340,40 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 92.48 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Cuptor electric multifunctional Amica, 60 cm, Negru de la AMICA

Capacitate 77 L
Măsurare de colectare 56 x 60 cm
Curatenie Catalitic
Finisare Negru
Lățime 60 cm
Înălțime 60 cm
Caracteristici Gătit în mai multe tăvi

Curatare usoara

Grătar

Ventilat
Clasa de energie A
Comenzi Butoane retractabile
Absorbția 0.83 kW

0.99 kW

 

Preîncălzire rapidă în 3 minute
Număr de funcții cuptor: 11
Amica BakingPro System®
Chiar și gătit pe mai multe niveluri
Suporturi laterale
Tip de iluminare: halogen, în partea superioară
Sistem de curatare: catalitic
Ecran: Afișaj LED cu senzor cu control al timpului de gătire (Tci)
Tip de control: butoane iluminate și retractabile
Demontarea ușoară a ușii
Email ușor de curățat EasyClean
Numar de grile: 2
Ghidajele telescopice cu functie STOP: 1
Sistem de deschidere a ușii: OpenUp!® - Deschidere automată a ușii
Sistem de deschidere usi: SoftClose - inchidere usoara
Front rece (3 pahare)
Culoarea față: negru mat

Proprietate
Gratar: 1500W
Super grătar: 2400W
Încălzitor de jos: 1100W
Incalzire de jos: 900W
Dimensiunea celui mai mare tigaie (cm2): 1488
Capacitate cuptor: 77 l
Puterea totală a bucătăriei: 3,6 kW
Incalzitor inel de convecție: 2100W
Conexiune de alimentare: 1N~230V
Tip cuptor: electric
Tip priză: Euro 3x1.5mm2
Tensiune V: 230
Lungime cablu de alimentare: 130 cm

Instalare
Dimensiuni cuptor (Latime x Inaltime): 595x595mm
Înălțimea ambalajului (mm): 660
Lățimea ambalajului (mm): 670
Adâncimea ambalajului (mm): 700
Greutate neta (kg): 35,15
Greutate brută (kg): 38

OpenUp!™ - Deschidere automată a ușii

Cum deschizi cuptorul în timp ce ții tava cu ambele mâini? Lasă-l să se deschidă singur! Amica știe care sunt nevoile zilnice ale consumatorilor, motiv pentru care a fost instalat un senzor special în mânerul cuptorului. Acum tot ce trebuie să faci este să atingi ușor mânerul oriunde - cu mâna, cu cotul sau cu umărul - și ușa cuptorului se va deschide automat! Aceasta este o soluție extrem de convenabilă și unică, deoarece Amica face lucrurile cu adevărat utile în fiecare zi. Și acum le poți avea în bucătărie!

Amica BakingPro System™
Gătitul perfect nu este doar o chestiune de pricepere, ci mai ales de cuptorul potrivit. Cu BakingPro System™ poți uita de aluatul gătit neuniform sau de carnea excesiv de uscată! Toate acestea se datorează distribuției de căldură proiectate cu precizie și temperaturilor stabile în camera cuptorului, care asigură că prăjiturile tale nu vor fi niciodată prea gătite în centru sau arse pe laterale. Chiar și fragmentele din apropierea paharului se vor găti perfect datorită utilizării elementelor de încălzire mai mari și mișcării lor înainte. Camera este, de asemenea, mai mare și are mai multe niveluri de gătit: acum puteți ucide mai multe păsări dintr-o singură piatră! Tavile de copt sunt de asemenea mai mari, iar noul capac al ventilatorului accelereaza incalzirea: pana la 150°C in doar 3 minute! Noul iluminat de pe peretele superior oferă o vizibilitate mult mai bună a produselor de panificație decât înainte. Cele mai noi tehnologii într-o formă nouă - pentru o calitate de gătit nemaivăzută până acum! În fiecare zi în bucătăria ta!

Curățare catalitică
V-ați săturat să curățați cuptorul? Există o cale! Cuptoarele Amica folosesc panouri dreptunghiulare speciale care, datorită acoperirii lor poroase, distrug particulele de murdărie. Pentru a curăța aceste inserții, pur și simplu setați cuptorul la 250°C timp de o oră. Important, este posibil să înlocuiți panourile în timp. Concluzia este simpla: curatenie placuta si confort deplin.

Ghidaj telescopici cu functie STOP
Când scoateți o tavă încălzită cu mâncare fierbinte, este ușor să vă ardeți și există riscul să scăpați tava. Nu in cuptoare Amica! Toate datorită ghidajelor, echipate cu umflături speciale care încetinesc introducerea și îndepărtarea. Datorită acestora este posibilă introducerea și extragerea chiar și a unei tăvi fierbinți și puternic încărcate în deplină siguranță, fără riscul de opărire.

Se încălzește în 3 minute
Te grăbești constant și nu ai timp de toate? Această funcție vă permite să încălziți cuptorul la temperatura selectată foarte rapid. Datorită utilizării simultane a rezistenței grătarului, a rezistenței circulare și a ventilatorului, cuptorul ajunge la 150°C în doar 3 minute! Îl poți porni chiar înainte de a începe să gătești și fii sigur că totul va fi făcut la timp!

Chiar și gătit pe mai multe niveluri
Noul design al interiorului cuptorului, cu o rezistență mai mare la prăjitor, garantează o distribuție perfectă și uniformă a căldurii în toată camera. Datorită acestui lucru puteți pregăti o cantitate mare de produse de copt, știind că acestea vor fi gătite și rumenite uniform. Puteți încăpea cu ușurință peste 100 de brioșe în acest cuptor spațios! De asemenea, puteți usca ciupercile și fructele pe mai multe niveluri în același timp. În plus, suprafața mai mare a capacului spate al ventilatorului cu o nouă aranjare a orificiilor va accelera încălzirea pentru a vă face munca și mai eficientă.

  • General
    • Capacitate
      77 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.