Luni-Vineri 9-16

Cuptor incorporabil Amica ED375171X tip F, electric, 77 l, 11 programe automate, control Electronic, Clasa A, Negru

ID Produs: 202113

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 10 zile

1.671,80 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +167,18 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +250,77 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 68.12 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Cuptor incorporabil Amica ED375171X tip F, electric, 77 l, 11 programe automate, control Electronic, Clasa A, Negru de la AMICA

Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Material usa Sticla
Deschidere usa Verticala
Culoare Negru

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la D
Capacitate 77 l

FUNCTII SI ACCESORII

Numar programe 11

Preincalzire in 3 minute.

Te grabesti si nu ai timp suficient pentru toate? Aceasta functie permite cuptorului sa se incalzeasca foarte rapid la temperatura selectata. Porneste incalzitoarele cu convectie si incalzitorul inferior sau gratarul si ventilatorul intariti, folosind astfel intreaga putere a cuptorului pentru a incalzi camera rapid. Puteti porni cuptorul cu un moment inainte de a incepe coacerea si fiti siguri ca veti fi la timp cu totul!

 

Chiar si coacerea

Gata cu coacerea nereusita! Solutia folosita in cuptoarele Amica asigura o circulatie adecvata a aerului in interiorul camerei. Datorita acestui lucru, puteti pregati o portie mare de produse de copt, fiind sigur ca acestea vor fi rumenite si coapte uniform.

 

Afisaj LED cu senzor cu control al timpului de coacere (Ts)

Aici solutiile clasice sunt combinate cu functionalitatea. Puteti seta temperatura si functia de coacere in cuptor cu ajutorul butoanelor ergonomice, iar datorita controlului cu senzor, puteti seta cu precizie timpul de coacere. Afisajul va va aminti cand vasul trebuie scos din cuptor - si chiar il va opri cand este momentul potrivit! Si va va informa despre asta printr-un sunet.

 

Email EasyClean usor de curatat

Spalarea cuptorului este o treaba care sigur nu va place. Pentru a facilita procesul de curatare, interioarele cuptoarelor Amica sunt acoperite cu un email special EasyClean care este lipsit de pori si cavitati care faciliteaza depunerea murdariei si grasimilor. De acum inainte, curatarea cuptorului va fi extrem de usoara. Fa-ti viata mai usoara! Nu pierde prea mult timp cu curatarea! Petreceti-l cu cei dragi sau dezvoltati-va interesele.

 

Fata rece (3 panouri)

Cu siguranta, tu sau cineva apropiat te-ai ars macar o data, atingand accidental paharul fierbinte al cuptorului. Cu un cuptor Amica acasa, astfel de situatii nu se vor intampla. Usile cuptorului sunt echipate cu 3 geamuri - cel interior este un geam reflectorizant care reflecta caldura, prevenind supraincalzirea geamului exterior. Asigurati siguranta in bucatarie pentru toti membrii gospodariei.

  • General
    • Capacitate
      77 l

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.